Lifestyle

Welke series je zeker gezien moet hebben!

Je kent het vast wel… Je bent klaar met werk en hebt even zin om heerlijk te luieren op de bank en dan is er niks op tv…how boring….!! Of dat je lekker op je vrije zondag heerlijk met een glaasje thee op de bank wilt ploffen maar er is niets leuks op! Nou ik heb een aantal series waar wij helemaal verslaafd aan zijn!! Ben je benieuwd welke het zijn??

Game of Thrones 

Voor ons de beste serie EVER! Zo spannend en alles wat er gebeurd gaat vaak totaal tegen je verwachtingen in. Het was even inkomen de eerste paar afleveringen maar deze serie is geweldig. Wij zijn echt verslaafd aan Game of Thrones. De serie speelt zich af in een mythische wereld waarin 7 koninkrijken vechten om de troon. Iedere leider van elk koninkrijk wilt op de troon zitten om de heerschappij te hebben en doen daar alles voor. Er gebeuren dingen in die je totaal niet verwacht en de spanning tijdens de afleveringen is te snijden! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een spannende serie.

Breaking bad

Dit is een serie die gaat over een scheikunde leraar die te horen krijgt dat hij kanker heeft. Omdat hij geen geld heeft voor de dure behandelingen besluit hij met een oud leerling die als drugsdealer een centje bijverdiend de beste crystal meth te maken en die vervolgens gaan verkopen. Hij zou dit eenmalig doen maar hij raakt steeds verder verstrikt in de situatie waardoor hij niet meer te stoppen is. Ook hier gebeuren dingen die je totaal niet verwacht en is het een spannende serie om te volgen!

Band of brothers

Deze serie gaat over een eenheid de ‘Easy Company’ die tijdens de 2e wereldoorlog gedropt word in Europa om tegen de nazi’s te vechten. Deze serie verwoord erg mooi de band tussen de eenheid en de broederschap die er tussen militairen is. Een hele mooie serie om toe te voegen aan je ‘te kijken’ lijstje. Deze serie heeft maar een seizoen dus zoek je een korte serie is deze ideaal!

 

House of cards

Een serie vol spanning over een slinkse senator genaamd Frank Underwood die het niet kan verwerken dat hij van de president niet mee mag werken aan een nieuw project. Frank is meester van de achterkamertjespolitiek en laat het hier niet bij zitten. Samen met zijn vrouw zorgt hij ervoor dat hij hogerop komt.

Homeland

Wauw wat is deze serie spannend! We zijn momenteel bezig met het eerste seizoen en wat een spanning! Je word elke keer weer volledig op het verkeerde spoor gezet! Het gaat over een CIA agente die opzoek is naar de waarheid. In Irak hoorde ze van een terrorist dat er van de Amerikaanse krijgsgevangenen iemand is overgestapt naar Al-Qaida. Als ze hoort dat er een Amerikaanse krijgsgevangene word vrijgelaten gaat er bij haar een lampje branden. Ze gaat hem observeren en er gebeuren ondertussen van allerlei dingen die je niet verwacht! Ze spreken samen buiten werk af en krijgen een soort affaire. Maar als ze even later telefoon krijgt dat er nog een andere Amerikaanse krijgsgevangene is vrijgelaten gaat ze twijfelen. Tot zover hebben we gekeken en ik kan niet wachten de volgende aflevering te zien!

HOUSE 

Een geweldige serie over een dokter met een hele aparte denkwijze die er keer op keer weer voor zorgt dat hij patiënten met de meest uiteenlopende ziektes weet te redden. Hij weet zijn patiënten en collega’s vaak tot waanzin te drijven, maar uiteindelijk weten ze vaak dat House toch wel gelijk heeft. Hele leuke en interessante serie om te volgen!

Prison break

Wie kent deze serie nou niet met de TE knappe Michael Scofield?! Dit was vroeger mijn eerste serie die ik volgde. De broer van Michael komt onterecht in de gevangenis en wacht op executie. Michael zorgt ervoor dat hij in dezelfde gevangenis als zijn broer terecht komt. Hier plannen ze van alles om te ontsnappen. De tatoeages op het lichaam van Michael hebben ook met de ontsnapping te maken. Er gebeuren van allerlei spannende dingen wat ervoor zorgt dat je aan de buis gekluisterd zit!

VIKINGS

Ook een echte actie serie die gaat over het leven van de Vikings in het hoge noorden. Hoe ze nieuw land ontdekte en hoe ze hun wereld wilden verbreden. In de serie komt veel verraad en bedrog voor wat voor de nodige spanning in de serie zorgt. Ook gaat het om verschil in geloven en hoe die juist wel en niet samen gaan. Je moet wel een beetje tegen bloed kunnen want er word nogal lomp gevochten in de serie! Wij vonden hem erg spannend en hij keek lekker makkelijk weg.

 

Wat zijn jullie favoriete series en welke moeten wij absoluut nog aan ons lijstje toevoegen?

 

Liefs,

Saskia & Robin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Zina helping dog
  16 september 2016 at 11:29

  Zelf bekijk ik eg ook een paar. Als ik echt een mag aanraden dan is het wel Orphan black. House en homeland ook bekeken twee mooie series. Als je van spannende series houd is the following ook een goeie.

 • Reply
  Jody
  16 september 2016 at 12:22

  Gossip girl

  Jaja ook voor de heren, het gaat over het leven van mensen uit de upper east side (mensen met veel geld) maar ook over een gezin die in Brooklyn woont en minder bedeeld zijn en tegelijkertijd leven in de upper east side. Veel drama en verschillende situaties die zich voordoen hoe zij daar op hun eigen manier mee omgaan.

  Eenmaal begonnen met kijken ia het verslavend.

 • Reply
  Evy
  17 september 2016 at 04:43

  Momenteel ben ik nog aan The Vampire Diaries en Desperate Housewifes bezig. Van jouw lijstje staan er enkele op m’n to watch-lijstje 😉

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  17 september 2016 at 07:53

  Breaking Bad is mijn favoriet

 • Leave a Reply