Lifestyle

Tips waardoor je beter slaapt

We hebben het allemaal wel eens, zo’n nacht waarbij je maar niet in slaap kan komen! Ik zelf slaap gelukkig vaak erg goed ( ik klop het even af 😛 ) dus ik heb hier niet veel last van, maar als je een moeilijke slaper bent en langdurig slaaptekort hebt kunnen er veel problemen optreden. Ik heb een leuk pakketje ontvangen met van alles waardoor je beter kan slapen en ga deze dan ook in deze blog met jullie delen.

Tijdens onze slaap vinden er allerlei herstelprocessen plaats welke ervoor zorgen dat we fris en fruitig wakker worden en de dag goed kunnen beginnen. Wist je dat bijna 25% van de Nederlanders kampen met slaapproblemen? Deze kunnen veroorzaakt worden door veel verschillende factoren zoals de invloed van stress of het lopen piekeren. Physalis heeft een aantal verschillende producten in het assortiment welke kunnen bijdragen aan een goede nachtrust en ik ga deze dan ook nu met jullie delen.

Physalis Relax & Sleep tabletten ( 45 tabletten €15,29 )

Dit voedingssupplement op basis van drie biologische plantenextracten gaan je helpen te ontspannen en zorgen voor een goede nachtrust. De tabletten bevatten een mix van valeriaan, passiebloem & het slaap mutsje welke bekend staan om hun rustgevende werking. Deze combinatie draagt op een hele natuurlijke en veilige wijze bij tot het verbeteren van je nachtrust, zonder gewenning of afhankelijkheid. Wat ook belangrijk is als je slecht in slaap kan komen is dat je ervoor zorgt dat je voor dat je naar bed gaat niet meer op je telefoon bezig bent. Het licht van de telefoon verstoord namelijk de melanine aanmaak. Je hersenen denken dat het nog ‘licht’ is en blijven zo veel actiever, terwijl juist als het donker is ze meer tot rust komen waardoor je makkelijker in slaap kan komen.

Physalis Relax & Sleep kruidenthee ( 20 theezakjes €4,09 )

Ik vind het heerlijk om voor het slapen gaan nog een kopje thee te drinken. Hiervoor kies ik dan ook vaak een speciale thee welke vaak wat ontspannender werkt zodat je wat ‘rustiger’ naar bed gaat. De thee van Physalis is een speciale kruidenthee waarvan je ‘s avonds een of twee kopjes thee drinkt om de nachtrust te bevorderen. Ik drink er vaak maar een want anders moet ik er gegarandeerd ‘s avonds weer uit om naar het toilet te gaan 😛 . De thee heeft een aangename smaak. De thee bevat een mix van valeriaan, passiebloem, meidoorn, citroenmelisse en zoethout. Deze bestanddelen werken lekker ontspannend en gaan je helpen om de dagelijkse stress en spanningen kwijt te raken. Let wel even op als je een hoge bloeddruk hebt word het niet aangeraden meer dan een kop per avond te drinken ivm de zoethout.

Physalis Good night synergie ( flacon van 10ml €11,49 )

Door mijn werk als schoonheidsspecialiste ben ik al lange tijd bekend met aromatherapie. Ik geloof ook heilig dat bepaalde geuren voor bijvoorbeeld ontspanning kunnen zorgen en dat het stress of angst kan laten afnemen. Wat het fijne aan aromatherapie is dat het geen verslavend effect heeft. Dit product bevat dertien verschillende biologische essentiële oliën welke je gaan helpen te ontspannen en er voor zorgen dat je beter kan gaan slapen. Het bevat onder meer citroenmelisse, lavendel, petitgrain, citroenverbena, ylang-ylang, en groene mandarijn. Deze essentiële olie kan je ideaal gebruiken in een diffuser of aromalampje. Zet deze op je slaapkamer en zo bevorder je een verkwikkende nachtrust. Een koele slaapkamer zorgt ook voor een betere nachtrust, dus af en toe overdag een raam lekker openzetten zodat het lekker koelt!

Good night pocker roll-on ( flacon 10ml €11,99 )

Dit ruikt zóó lekker! En wat een handig product! Deze pocket roll-on bevat net zoals het vorige product een mix van essentiële oliën welke voor een goede nachtrust zorgen. Het heeft een super makkelijk rol systeem welke je voor het slapen gaan rolt over polsen, slapen en ik de nek. In deze olie zitten onder andere sinaasappel, lavendel , petitgrain, citroenmelisse, groene mandarijn, bergamot, marjolein, geranium, ylang-ylang en citroenverbena, Rollen maar dus!

Hebben jullie nog tips om goed te slapen? Ik hoop dat jullie deze met mij willen delen en hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips om lekker te kunnen slapen!

Welterusten,

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Elly Theunissen
    14 januari 2020 at 17:21

    Mooi verwoord Sas.
    Misschien ook een idee, voor vrouwen met opvliegers die s’nachts vaak onrustig slapen .

  • Leave a Reply