Beauty

Teaology Happy Skin – Review

Ik kende het merk Teaology alleen nog van horen zeggen dus ik was natuurlijk super enthousiast toen ik een product opgestuurd kreeg om te mogen testen. Dit was de Teaology Happy Skin All-in-one balm. In dit artikel vertel ik jullie alles over dit product. Lees je mee?

Het merk Teaology:

Teaology is hét merk op basis van de unieke, gepatenteerde technologie Tea Infusion Skincare. Het merk biedt als eerste huidverzorgingsmerk formules waar water is vervangen door thee infusie, een puur concentraat bestaande uit de krachtigste antioxidanten. Dankzij deze speciale technologie laat Teaology je kennismaken met de ware kracht van thee en kan er gezegd worden dat Teaology 0% water bevat en 100% thee infusie. In combinatie met andere ingrediënten wordt de Tea Infusion Skincare gecreëerd, met als hart vijf soorten thee die rijk zijn aan antioxidanten. Ervaar de verzorgingskracht van Matcha, Oolong, zwarte, groene en witte thee met dit mooie merk Teaology.

De Tealogy Happy Skin All-in-one beauty balm

Dit product is een ware multi-tasker. Dit product is op meerdere manieren toe te passen in je beauty routine. In deze All-in-one balm zit meer dan 60% echte Oolong blauwe thee infusie en 95% van de ingrediënten in dit product is van natuurlijke oorsprong. Omdat het een balm is komt hij vrij stevig uit de tube maar naarmate je beauty balm verdeeld over de huid versmelt hij mooi en word hij heerlijk zacht en romig van structuur. De exfolierende ingrediënten in de balsem verzachten en verhelderen de huid terwijl de vitamine C en E de tekenen van vermoeidheid vervagen.

Hoe gebruik je de Teaology Happy Skin Beauty Balm?

Ik vertelde al dat dit een multi-task product is. Hij heet dan ook niet oor niets All-in-one beauty balm. Je kan hem als volgt gaan gebruiken:

Masker: breng een laag van de beauty balsem aan op de huid en laat 10 minuutjes inwerken. Daarna haal je het eraf met het bijgeleverde katoenen doekje. Je mag hem ook lekker als nachtmasker gebruiken en hem de hele avond lekker laten inwerken.

Dag verzorging: Om hem als dagverzorging te gebruiken breng je de balsem aan op het gezicht en masseer je deze even lekker in. Vergeet niet om de nek ook lekker mee te nemen.

Primer: Je kan hem ook als primer gebruiken voordat je de make-up aanbrengt.

Actieve ingrediënten:

Blue Tea Infusion: Staat ook wel beter bekend als Oolong. Dit is een semi gefermenteerde thee welke rijk is aan een grote hoeveelheid mineralen waardoor de thee bladeren blauw kleuren. Door de semi-fermentatie is het enorm rijk aan polyphenols welke cellulaire huidveroudering en vrije radicalen helpen bestrijden.

Natural Ceramides: Ceramides zijn eigenlijk ook soort huid lijm. Het helpt die natuurlijke barrière functie van de huid te herstellen zodat deze beter beschermd is tegen externe agressie en uitdroging.

Olive Oil: Olijf olie werkt enorm voedend en verzachtend voor de huid. Ook draagt het bij aan het optimaliseren van het hydratatie level in de huid. Door de enorme hoeveelheid aan anti-oxidanten helpt het de huid cellulaire veroudering te voorkomen. Doordat olijf olie enorm kalmerend werkt is het een ideaal product voor de gevoelige huid.

Niacinamide: Dit staat ook wel bekend als vitamine B3 en heeft een talg regulerende werking. Verder verbeterd het de collageen en elastine aanmaak in de huid en werkt het porie verfijnend.

Jojoba Oil: Jojoba Olie is rijk aan een hoogpercentage vitamines, anti-oxidanten en anti-verouderingselementen en heeft het een talg balancerende werking.

Centella Asiatic: Dit staat ook wel bekend als Tiger Grass. Het heeft een enorm helende werking. Tijgers rollen hierin na een gevecht om hun wonden te verzachten. De zuren in Centella Asiatic stimuleren de fibroblasten en de aanmaak van collageen in de huid.

Mijn ervaring:

Ik vind dit een heerlijk multi-functioneel product! Mijn huid reageert goed op de Teaology Happy Skin Balm en voelt enorm zacht en glad aan naar het aanbrengen. Ik heb hem als masker gebruikt en vind dat voor mij de fijnste manier van gebruiken voor dit product. Ik heb een gemengde tot vette huid dus als dagcrème was die voor mij iets te vol. Heb je een vochtarme huid of juist een wat drogere huid is dit juist een fijn product voor je huid! Ik vind het echt een leuke meerwaarde dat je er een katoenen doekje bij krijgt. Hiermee kan je het masker op een lekkere manier van je gezicht verwijderen. Ik ben erg tevreden over mijn eerste Tealogy product en mijn interesse in de andere producten van hun is zeker gewekt! Je kan de Teaology Happy Skin o.a kopen bij de Douglas.

En de advies verkoopprijs voor een 100ml verpakking is €34,02

Hebben jullie al eens de producten van Tealogy gebruikt? Zoja, wat is jullie favoriete product?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply