Beauty HER Verzorging

Urtekram Green Matcha – Get summer ready

Organische, natuurlijke en vegan beauty producten zijn populairder dan ooit! Mensen maken bewuster hun keuze op het gebied van persoonlijke verzorging en hier spelen merken dan ook goed op in. Je merkt dat er steeds meer merken/producten natuurlijke bestanddelen gaan gebruiken en ik heb vandaag een artikel over een super leuk organisch merk genaamd Urtekram. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wat is Urtekram?

Urtekram in een Deens merk wat opgericht is in 1972 in Kopenhagen. Wat Urtekram erg belangrijk vind is milieuvriendelijk en dat is ook het fundament van hun bedrijf. Inmiddels kan je het door heel Europa verkrijgen en heel af en toe vind je ze buiten de EU. Ze produceren ook in Denemarken zelf en zijn specialist op het gebied van Organic food & verzorgings producten. Ook hebben ze speciale lijnen voor mensen met allergieën en zelfs Lactose en Gluten vrije producten.

Ik mocht 4 producten van de anti-pollution lijn testen met green matcha. 

Urtekram Green Matcha BodyMilk

Een heerlijke luchtige bodymilk welke goed en snel intrekt. Er zit hyaluronzuur aan toegevoegd wat ervoor zorgt dat het vochtgehalte in de huid op peil gaat brengen. De verpakking bestaat voor 60% uit planten en is dus weer natuurlijk afbreekbaar. De bodymilk ruikt heerlijk fris en geeft mijn huid weer nieuwe energie. De geur ervaar ik als heel erg prettig! Lekker fris maar toch ook zacht. Wat ik ook heel weg fijn vind is het pompje. Hiermee kan je goed gedoseerd het product aanbrengen. De bodymilk is vegan en heeft het ecocert label. De verpakking bevat 245ml en is te koop voor €8,05. 

Urtekram Green Matcha Cellulite Scrub

Dit is een lekkere verkwikkende scrub wie iedereen kan gebruiken. Hij bevat anti-cellulite capsicum frutescens fruit extracten welke op een zachte manier de dode huid cellen verwijderen en de huid weer nieuwe energie geven. De verpakking van deze scrub bestaan voor 50% uit planten en is daardoor beter recyclebaar. Je gebruikt deze scrub het beste onder de douche nadat je de huid hebt schoongemaakt. Wat ik ideaal vind is eerst onder de douche lekker mijn huid scrubben en daarna lekker de bodymilk erover. Je zult merken dat de huid veel mooier word en de droge plekjes verdwijnen. De Urtekram Green Matcha Body Scrub bevat 150ml en is te koop voor €6,69.

Urtekram Green Matcha Cellulite Oil

Hoeveel dames en misschien ook wel heren hebben last van cellulitis? Ik denk een hele hoop! Juist dan is een goede verzorging heel erg belangrijk. De verklevingen onder de huid losmaken en spierversterkende oefeningen doen is part of the job! Ikzelf heb ook last van cellulite maar merk door goede oefeningen icm de juiste producten het echt resultaat oplevert! Ik gebruik je Urtekram Cellulite Oil icm het cuppen van mijn benen/billen. Als allereerst ga ik mijn huid daar los cuppen en de doorbloeding stimuleren en daarna breng ik de olie aan. Deze word nu veel beter opgenomen en weekt veel doeltreffender dan als je dat niet doet! 

Ook in deze olie zitten de anti-cellulite capsicum frutescens fruit extracten en werkt hij op het verminderen van cellulite. Je brengt de olie aan met roterende bewegingen. De flacon bevat 100ml en is te verkrijgen voor €10,90.

Urtekram Green Matcha Deo Crystal Roll-on

Deze deo roller is op basis van minerale zouten. Deze zouten werken erg goed anti-bacterieel en helpen ook het tegen gaan van vieze geurtje. Ook deze deo roller ruikt super fris en geeft mij lang een fris gevoel. Wat ikzelf heel erg fijn vind is dat ik zeker weet dat hier geen gekke stofjes inzitten en ik hem ‘veilig’ kan gebruiken. De Urtekram Green Matcha deo roller bevat 50 ml en is te verkrijgen  voor €7,90

Conclusie:

Ik ben heel erg enthousiast over deze producten! Ze zijn heerlijk van geur en goed voor onze huid en de natuur. Wat ikzelf eeg belangrijk vind is dat de producten een Ecocert label hebben. Ze vegan zijn en niets op dieren testen! Ook vind ik de producten erg gunstig geprijsd zodat ze voor iedereen betaalbaar blijven. Voor iedereen die van organische, vegan of natuurlijke producten houdt kan ik zeker de producten van Urtekram adviseren. Neem eens een kijkje op hun website want er is super veel keuze en voor ieder iets wils! 

Hebben jullie wel eens organische, vegan of natuurlijke producten geprobeerd? En wat vonden jullie daarvan?

Let me know!

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Loveli 100% natuurlijke deodorant - review - Gunsandglitters.com
    24 mei 2020 at 09:01

    […] Hou je van natuurlijke producten? Heb je dan ook al mijn Urtekram blog gelezen? http://gunsandglitters.com/summer-ready-met-urtekram-green-matcha-review/ […]

  • Leave a Reply