Beauty HER Verzorging

Webecos Blossom Lotion – Summer Essentials

Met de warme Lente en Zomerdagen is het af en toe wel eens lekker om je huid lekker te verfrissen. Webecos heeft een heerlijke collectie met lotions welke de huid heerlijk verfrissen en welke tevens ook heerlijk ruiken. Ik heb de Webecos Blossom Lotion mogen testen. Benieuw? Je leest het in deze blog.

Wat is Webecos?

Webecos is een Nederlands merk dat zich richt op pure en eerlijke cosmetica. Alles wat ze bij Webecos ontwikkelen komt uit eigen koker. Ze zijn dagelijks op zoek naar nog betere formules voor huidverzorging en huidverbetering. Het is exclusief ontwikkeld voor het gebruik door professionele schoonheidsspecialistes. De ingrediënten zijn vriendelijk voor de huid waardoor een reactie op de huid nagenoeg nooit voorkomt. En wat ik heel belangrijk vind geen dier proeven.

Hoe gebruik je de Webecos Blossom Lotion?:

Ik gebruik dagelijks een lotion. Dit doe je altijd na het reinigen om de huid te verfrissen, de ph waarde weer te herstellen en de huid te kalmeren en voor te bereiden op de verzorging die je daarna op de huid aanbrengt. Wat ik vaak hoor is dat mensen alleen de huid reinigen met een toner. Dit is niet de bedoeling en je maakt je huid er niet meer schoon! Gebruik dan a.u.b eerst een goede reiniging zodat de huid goed ontdaan is van alle vuiligheden die erop zitten en breng de lotion daarna aan. Wat super handig is, deze lotion heeft een spray en je verneveld de toner heerlijk fris op de huid. De geur van de lotion is echt geweldig! Het is echt een feestje om deze aan te brengen op de huid. Wat ik tijdens warme dagen wel eens doe is hem extra even over mijn make-up sprayen. Zo verfrist het lekker mijn huid en geeft het een heerlijke geur beleving.

Voor wie is deze Blossom Lotion geschikt?

Deze lotion is geschikt voor de normale tot droge huidtypes. Ook een vochtarme huid gaat heel erg blij worden van deze toner. Door de toevoeging van oranjebloessem, vanille en menthol zorgt de lotion voor de geweldige geurbeleving en de kamille werkt lekker verzorgend voor de huid. Ze hebben meerder Lotions in het assortiment dus er zit altijd wel een passende voor jou huidtype bij.

Wat vind ik van de Webecos Blossom Lotion?:

Ik vind dit en geweldig product! Het is makkelijk is gebruik doordat er een spray op zit en van de geur word ik enorm blij! Het heeft een goede prijs kwaliteit verhouding wat ik ook altijd erg belangrijk vind. En omdat het niet overal te koop is trekt het meer mijn aandacht dan alle merken wie je op elke hoek van de straat kan kopen.

Prijs en waar te koop?

De Webecos Blossom Lotion is te koop op de website van Webecos https://www.webecos.com/product/webecos-blossom-lotion-250-ml/ en bij de schoonheidssalons welke met dit merk werken. En de prijs is €19,50.

Wat is jullie favoriete Lotion/Toner?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply