Geen categorie

Review – Philosophy The Microdelivery Peel

Ik heb The Microdelivery Peel inmiddels al twee keer aangekocht dus vond het wel eens tijd hem te reviewen omdat ik er zo tevreden over ben. The Microdelivery Peel is een 2-stappen peeling. Het bestaat uit vitamine C/ Peptide kristallen en uit een activerende gel op basis van melkzuur en salicylzuur.

Voor wie is deze peeling nou geschikt?

The Microdelivery Peeling is geschikt voor elk huidtype. Heb je nou een overgevoelige huid of een huid met actieve acne dan is die niet aan te raden maar verder is hij voor elk huidtype te gebruiken.

Hoe gebruik je de peeling?

Natuurlijk reinig je de huid eerst met een gezichtsreiniger om ervoor te zorgen dat de huid volledig schoon is. Zorg ervoor dat de huid droog is voordat je kristallen aanbrengt op de huid. De hoeveelheid wat je gebruikt is ongeveer de grote van een druifje. Deze masseer je zachtjes met roterende bewegingen in op de huid. Heb je dit ongeveer 2 minuten gedaan dan pak je de activerende gel erbij. Je pakt hierbij ook weer de hoeveelheid van een druifje en masseert deze in over de vitamine C korrels welke je hiervoor hebt aangebracht op de huid. Deze mag je ook weer ongeveer 2 minuten in masseren op de huid. Let wel op bij aanbrengen kan het wat warm aanvoelen op de huid maar dat is oké!

stap 1
stap 2

Wat doet deze peeling?

We weten allemaal dat een peeling heel erg belangrijk is in je beauty routine. Een peeling werkt namelijk super mooi huid verjongend! Je zorgt hier namelijk mee dat als je hem elke week een keer gebruikt, je elke week bezig bent met je cel vernieuwing te stimuleren! Hoe super is dat. Ik vind het sonde dat peelings vaak weggelaten worden terwijl ze ZO VEEL kunnen doen voor je huid. ( Mits je natuurlijk een goede peeling gebruikt ) De Kristallen met Vitamine C en Peptiden zorgen ervoor dat de huid geëgaliseerd word, stimuleren de doorbloeding waardoor je crème welke je daarna aanbrengt veel beter word opgenomen en stimuleert de cel vernieuwing in de huid. Let er wel op dat je niet als een malle de korrels over je huid scrubt maar doe dit zachtjes en met beleid. De activerende gel met melk en salicylzuur zorgen ervoor dat het effect van de peeling word versterkt. Het verkleint de structuur van de poriën en verzacht rimpeltjes en lijntje. Mocht je nou merken dat 1x per week te heftig is dan doe je de peeling gewoon 1x per 2 weken.

Wat is het eindresultaat?

Even serieus hoor, het effect van deze peeling is echt niet meer normaal! Wat onwijs zacht voelt mijn huid en wat een mooie GLOW!! Ik merk nu ik hem langer gebruikt heb ook mijn grove poriën iets minder opvallen ( wel echt minimaal ) en dat vooral rond mijn ogen de lijntjes wat zachter zijn. Mijn huid voelt ook super zacht en vol en ik heb veel minder van mijn serum en crème nodig!

Conclusie:

Dit is echt een super product wat eigenlijk bij iedereen gaat passen. Vooral als je een droge/vale huid hebt want deze peeling geeft je huid een super mooie glow en een perzik zacht huidje. Hij krijgt van mij als eindcijfer een dikke 9 🙂 De advies prijs ligt rond de 81 euro en is zeker niet goedkoop, maar je kan er met zuinig gebruik zeker een half jaar mee doen!

Are you ready to GLOW?

Heb jij The Microdelivery Peel al eens gebruikt? En wat gebruik jij als peeling? Let me know!

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply