Fashion HER

Outfitpost – The Bohemian Ibiza look

Aangezien het deze week prachtig weer was leek het mij leuk om een lekker zomerse outfitpost te doen in Ibiza style.

Ibiza blijft inspireren op het gebied van mode. Veel merken/concepten ontstaan hier en halen hier hun inspiratie vandaan. Vanuit de hele wereld trekken Hippies naar Ibiza om hier hun ‘handmade’ producten te verkopen en om hun eigen label te ontwikkelen. In Ibiza komen veel bekende mensen en die lopen massaal rond in de handgemaakte unieke kleding en items waardoor het gewild raakt bij iedereen.

Wat ik fijn vind aan de Bohemian look is dat je alles met elkaar kan mixen en matchen. Je kan er lekker je eigen ei in kwijt en ikzelf word er altijd vrolijk van als ik al die leuke kleurtjes en stofjes daar op die hippie markten zie. Ik vind deze look wel gebonden aan de lente/zomer, ik zelf haal elke lente mijn bohemian spullen weer tevoorschijn. Ze geven namelijk net die extra touch aan je outfit als je bijvoorbeeld naar een festival gaat!

leuk detail van de blouse

leuk detail van de blouse

Mijn blouse is van het merk Ibiza Secrets

Mijn broekje heb ik op de bazaar in beverwijk gekocht

Schoenen zijn van Guess

Zonnebril van Ray-ban

En het haarbandje is van de Sacha

 

Wat vinden jullie van de Bohemian look?

 

Liefs,

Saskia

 

Fotocredits:

http://www.beauty-unboxing.nl

http://www.pinkpress.nl

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Elly Theunissen
  11 september 2016 at 11:44

  Zelf ben ik ook gek van die stijl. Geeft voor mij een beetje het gevoel van de tijd van jaren 70. Ik zelf droeg dat in de jaren 70 ook die look, en dan met de juiste muziek van die tijd.
  En nu draag ik het in de mildere variant,als het mooi weer is.
  Super leuk gedaan .

 • Reply
  Madelon
  11 september 2016 at 21:44

  Staat je goed Saskia. En is zeker een leuke stijl. ?

 • Reply
  Evy
  17 september 2016 at 04:45

  Waauw! Super leuke outfit. Zou ik zelf ook naartoe gaan in de winkel.
  Ik hou van de bohemian style maar vind het soms moeilijk om hem op een leuke manier te dragen.

 • Leave a Reply