Food Lifestyle

Ons 50 days of green happiness avontuur

Yes! We gaan het doen! Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt en de dubbel pack boeken besteld van Your 50 days of green happiness. Ik heb snel al even de prachtige boeken doorgebladerd en ben SUPER enthousiast. Prachtig mooie foto’s en buiten de heerlijke gezonde gerechten om vertellen ze ook veel over wat voedsel met je lichaam doet, erg interessant. Ik ga me de aankomende 2 weken verdiepen in de boeken en over 2 weken gaan we van start! Jullie denken vast waarom beginnen jullie pas over 2 weken en niet nu? Nou dat komt omdat Robin aankomende 2 weken op oefening is in het buitenland en we er graag samen aan willen beginnen. Als we begonnen zijn zullen wij leuke foto’s en lekkere gerechten met jullie gaan delen. Zodat jullie ook thuis eens kunnen proberen of het bij jullie past en wat jullie ondervinden. Het lijkt ons ook leuk om te vertellen wat goede voeding met je lichaam en huid kan doen. Ik heb natuurlijk al veel kennis door mijn beroep maar dit boek staat ook nog eens vol tips! Die zal ik met alle liefde met jullie delen!

Ik kan niet wachten tot de 2 weken voorbij zijn!

Hebben jullie ervaring met Your 50 days of green happiness? Of al eens eerder zoiets geprobeerd?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply