Beauty HER

NYX eyeshadow pallete – Love in Paris

Hoe schattig ziet deze oogschaduw pallet van NYX eruit! Alleen al de verpakking maakt mij blij! Ik vind het design super en dan vooral het strikje waarmee je hem opent! Ze hebben veel moeite gedaan om de verpakking er mooi uit te laten zien maar wat vind ik van de oogschaduw zelf?

In dit snoezige palletje zitten 9 verschillende oogschaduw tinten. Je hebt de keuze uit 4 verschillende palletten.

Nr. 01 – À la mode

Nr. 03 – Be our guest Maurice

Nr. 05 – Parisian Chic

Nr. 09 – Merci beaucoup

Ik heb gekozen voor Nr. 05 – Parisian Chic omdat hier veel bruin tinten in zitten en die kleuren vind ik altijd het beste bij mezelf passen. Eenmaal thuis aangekomen kon ik natuurlijk niet wachten om leuke foto’s en wat swaps te maken van de oogschaduw!

Voordat ik het vergeet dit pallet is te koop bij de Douglas en kost €13,20

Nu is het tijd om een te gaan kijken hoe de pigmenten het doen. Ik heb de oogschaduw op mijn arm getest met het bijbehorende kwastje.

 

Wat een tegenvaller! Ze zeggen dat het pallet 9 hoog gepigmenteerde kleuren bevat maar ik vind ze erg slecht gepigmenteerd. Alleen de shimmers geven nog redelijk wat kleur af maar de matte kleuren zie je bijna niet! Wat een domper! Ik had zo gehoopt dat de pigmenten in dit mooie doosje zouden doen wat ik ervan verwachtte.

Hebben jullie dit ook gehad met deze oogschaduw? Of wel een meegemaakt met een ander merk?

Hopelijk hebben jullie wat gehad aan mijn review over het NYX eyeshadow pallet – Love in Paris

 

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jamey
    25 augustus 2016 at 12:08

    He wat jammer dat hij zo tegenviel!

  • Leave a Reply