Beauty HER

Maybelline – Fit me foundation & Master contour stick

Ik heb sinds kort weer wat nieuwe producten toegevoegd aan mijn make-up stash. Een vrouw kan namelijk nooit genoeg make-up hebben… Ik heb bij de DM in Duitsland van het merk Maybelline de ‘FIT me!’ foundation en de ‘MASTER countour’ stick gekocht. 

FOUNDATION

Deze foundation is speciaal ontwikkeld voor de wat vettige huid. Ik heb daar zelf best wel last van vooral aan het eind van de dag heb ik echt zo’n vettig laagje op mijn huid. Wat ik fijn vind aan deze foundation is dat deze:

  • Matteert
  • Makkelijk uitsmeert
  • De poriën opvult zonder deze te verstoppen
  • Zich aanpast aan de eigen huid toon

De foundation is op waterbasis en hij smeert heel makkelijk uit. Hij geeft op mijn huid een mooi mat effect, dit is ook waar ik naar zoek in een foundation. Hij maakt mijn huid mooi glad en zorgt dat de oneffenheden minder zichtbaar zijn. Wat ik ook prettig vind is dat hij neutraal ruikt. Ik heb de foundation genomen in de tint classic Ivory nummer 120. Ik kan deze foundation zeker aanbevelen als je net als mij een wat vettere huid hebt en je deze wat wilt matteren.

Master contour stick

OK, ik ben verkocht! Deze stick is zó handig!! Ik gebruik hem elke dag en kan niet meer zonder. Aan de ene kant van de stick zit een donkere kleur waarmee je kan contouren en aan de andere kant een lichte kleur waarmee je kan highlighten en camoufleren.

Deze kant gebruik ik om te highlighten & camoufleren

Deze kant gebruik ik om te highlighten & camoufleren

Deze kant gebruik ik om te contouren

Deze kant gebruik ik om te contouren

Het formaat van de stick is ook ideaal, je kan hem makkelijk in je tas of make-up tasje stoppen. Het is een uitdraai systeem wat wilt zeggen dat als hij op is je hem omhoog kan draaien zodat het nieuwe gedeelte te gebruiken is ( net zoals bij een lipstick ).

Ik ben over beide producten heel erg tevreden en gebruik ze momenteel dagelijks. De producten hebben een hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen die ik van de producten had.

Gebruik jij wel eens contour producten? En zo ja wat is dan jou favoriet?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply