Beauty Girls HER Verzorging

Leuke cadeau ideeën van The Body Shop

Ik was uitgenodigd voor een super leuk event bij The Body Shop in Nijmegen. Vroeger kwam ik regelmatig eens binnenwandelen bij The Body Shop maar de laatste jaren ben ik daar eigenlijk nooit meer geweest. Ik was daarom ook erg enthousiast toen ik een uitnodiging ontving om langs te komen bij deze winkel in Nijmegen.

Als allereerst werden we door het personeel heel hartelijk en warm ontvangen. We kregen een heerlijk kopje thee en onze jassen en tassen werden aangenomen zodat we lekker op ons gemak konden rondkijken. Wij werden geholpen door Lonneke en zei heeft ons een mini rondleiding gegeven door de winkel. Wat een fijne winkel en wat een fijn personeel!! Ik ben weer helemaal enthousiast geworden over deze leuke winkel en heb zo veel lekkers geroken en gevoeld dat ik alles wel mee naar huis zou willen nemen. Heb je nog geen idee wat je met de kerstdagen cadeau wilt gaan geven, blijf dan zeker doorlezen want ik ga jullie in deze blog een aantal Limited editions en gift sets laten zien. Hopelijk inspireer ik jullie met deze geweldige diervriendelijke producten welke voor elke portemonnee geschikt zijn.

  • De Limited edition lijn

Elk jaar heeft The Body Shop een aantal limited edition artikelen. Dit jaar heb je de keuze uit de volgende geuren:

  • Juicy Pear
  • Rich Plum
  • Warm Vanilla

Ze zijn alle echt 3 heerlijk, maar mijn favoriet is de Juicy Pear. Een heerlijke fris zoete geur waar je helemaal vrolijk van word. Ik heb de volgende producten mogen proberen en wil graag even mijn ervaring met jullie delen.

Juicy Pear Shower gel: Deze douche gel met Italiaanse peer extracten geeft een heerlijk fris gevoel tijdens het douchen. De geur die vrijkomt is zo lekker en fris en geeft mij een goede start voor de dag! De douche gel bevat 250ml en is verkrijgbaar voor 7,00.

Rich Plum Body Yogurt: Wat een unieke samenstelling heeft deze body Yogurt. Ik vind het een hele aangename textuur welke heerlijk word opgenomen door de huid. Door de textuur geeft hij een heerlijk fris gevoel op de huid. De geur is ook echt heerlijk hij ruikt zo apart en je blijft de geur van dit body product ook nog best lang ruiken! Er zit 200ml in een verpakking en deze is verkrijgbaar voor 10,00.

Warm Vanilla exfoliating sugar body scrub: Ik heb echt een zwak voor body scrubs. Ik heb best last van droge benen en als ik 1x per week ze even goed scrub merk ik dat er geen droge velletjes meer opzitten en dat ook het body product wat je daarna aanbrengt veel beter opgenomen word door de huid. Deze sugar scrub is echt geweldig! Alleen al de geur ervan doet je wegdromen naar oosterse sferen. De scrub bevat een goede korrel waardoor mijn huid na het gebruik heerlijk zacht aanvoelt, ik ben er weg van! Deze scrub bevat 250ml en is te verkrijgen voor 16,00.

Wil je een van deze special edition producten aanschaffen ben er dan wel snel bij want ze zijn tijdelijk verkrijgbaar!

Hoe leuk zijn deze cadeau setjes om te geven, maar zeker ook om te krijgen! Aan de linkerkant zie je een leuke cadeauverpakking met daarin 3 body butters van de Limited edition. En aan de rechter kant hebben we de rocket giftset. Deze bevat 2 keer een mini douchegel, 2 handcrèmes en 2 bathbombs. Wat is bijzonder vind aan dit geschenk is dat The Body Shop hiermee Plan International steunt. Zei zorgen dat een deel van de aankoop naar jonge meisjes gaan welke daarmee hun droom kunnen waarmaken. Ik vind het zo geweldig dat een bedrijf een bijdrage doet aan zo’n mooie stichting. Zeker twee hele mooie verpakkingen waarmee je zeker gaat scoren tijdens de feestdagen. De cadeauverpakking met de butters is 12,00 en de rocket kost 18,00

Soothing almond milk and honey geschenk set

Dit leuke setje is door de Almond Milk en toevoeging van honing uitermate geschikt voor de droge/gevoelige winterhuidjes. Dit setje bevat een shower cream van 250ml, Body Butter 50ml, Cleansing bar 100g, handcreme 50ml en een douche spons. Dit leuke setje is te koop voor 22,00.

Heart melting sweet mango

Ik heb er weer een favoriet bij! Ik ben gek op de geur mango en ben dus 38,SUPER blij met dit heerlijke setje me van allerlei mooie producten daarin met een mango geur. Wat ik fijn vind aan deze setjes is dat je helemaal naar een geur ruikt, en niet 10 verschillende door elkaar hebt. Zo kan je laagjes parfumeren en ruik je de geur ook veel langer! Deze set bevat: Shower gel 250ml, Body Butter 200ml, Body scrub 50ml, handcrème 30ml, bodymist 100ml en een oranje douche spons. De prijs voor dit luxe setje is 38.

Hopelijk heb ik jullie een beetje wat inspiratie kunnen geven voor leuke, mooi maar vooral dier&natuur vriendelijke cadeau’s. Hebben jullie een bodyshop favoriet? En wat geven jullie altijd cadeau met de feestdagen?

Ik hoor het graag van jullie in een reactie,

Merry X-mas!! Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply