Beauty

Kruidvat Oh My Hair Gummies

Oh My…. Kruidvat verkoopt nu een budget variant van die bekende populaire blauwe beertjes gummies. Misschien kennen jullie ze wel de Sugarbearhair gummies welke door vele celebrities gegeten word om langer en vitaler haar te krijgen. Ik heb er zelf ook wel eens naar gekeken maar vond ze nog al aan de prijs! Gelukkig komt kruitvat nu to the rescue met deze Kruidvat Oh My Hair Gummies budget versie.

Ik heb van mezelf enorm dun en fijn haar. Mijn droom is altijd al geweest om mooie volle en lange lokken te hebben. Alleen heeft moeder natuur mij hier helaas niet mee geholpen. Als je dun en fijn haar hebt zoals ik heb je waarschijnlijk ook al heel internet afgezocht met wat nou de juiste producten of supplementen zijn om je haar wat dikker/langer te krijgen. Zoals ik al aangaf kwam ik vaak uit bij Sugarbearhair gummies. Deze vond ik alleen iets te kostbaar en ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik zag dat Kruidvat deze Hair Gummies introduceerde. Ik ben gelijk naar de winkel gerend en heb een potje gekocht om ze eens uit te proberen.

Kruidvat Oh My Hair Gummies:

Deze super schattige blauwe konijnen snoepjes zijn echt geen straf om dagelijks te eten! Ze hebben een heerlijke bessen smaak en zijn ideaal om in te nemen want je kan er gewoon op kauwen. Ideaal ook dus voor mensen die het lastig vinden om tabletten te slikken! De Biotine in dit supplement is de belangrijkste toevoeging voor het haar. Biotine zorgt er namelijk voor dat het bijdraagt aan een normale haargroei en is ook een belangrijk ingrediënt voor de conditie en het behoud van glanzend haar. Je neemt in totaal per dag 2 gummies in en met de verpakking kan je dan een maand vooruit. Het is ook geschikt voor vegetariërs. Je kan ze bestellen via deze link Hair Gummies

Wil je meer lezen over beauty supplementen kan je dat terug vinden in dit volgende artikel: Skin for Skin Supplement

Hierin vertel ik over een natuurlijke vis collageen supplementen welke je in mijn salon kan verkrijgen!

Gebruiken jullie al beauty supplementen? En welke zijn dat dan?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply