Geen categorie

Kneipp – Clean beauty sheet mask

Nu tijdens deze coronacrisis ervaren we allemaal wel een bepaalde vorm van stress. Hoe lekker is het dan om even een momentje voor jezelf te pakken en jezelf even wat me-time te gunnen. Ik heb van Kneipp een mooi pakketje mogen ontvangen met de 3 nieuwste sheet maskers om deze te testen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze Sheet Masks? Lees dan snel verder.

Sheet maskers zijn ideale producten om je huid een boost mee te geven. Kneipp komt met 3 varianten welke elk voor een ander huidprobleem zijn bedoeld. Wat ook leuk aan deze maskers is dat ze door de toevoeging van essentiële oliën een boost geven aan je gemoedstoestand.

Kneipp Sheet Mask Chill Out:

Dit masker bevat Hennepzaad en Patchouli. Tegenwoordig zie je in heel veel producten of zelfs in hele productlijnen een toevoeging van Hennepzaad. Dit werkt namelijk heel erg kalmerend op de huid en brengt deze tot rust. De Patchouli geeft dan weer een zachte & kruidige beleving aan dit maskertje. Heb je een een huid die uit balans is of een huid welke rood/geïrriteerd is dan zou ik dit masker zeker aanbevelen! Even lekker een time-out & genieten van een heerlijke intens gekalmeerde huid!

Kneipp Sheet Mask Hydro Kick:

Nu we veel binnen in de droge lucht zitten heeft iedereen wel en beetje last van een vocht arme huid. Dit masker bevat Watermunt ,Agave & Cactus water. Dit geeft skin & mind een frisse boost. Het zorgt ervoor dat de huid intens gehydrateerd word zodat deze lekker en comfortabel aanvoelt. Dit maskertje is geschikt voor iedereen wie een vochtarme/trekkerige huid heeft.

Kneipp Sheet Mask Detox Care:

Dit detox masker bevat Algen, Moringa en Bamboe houtskool. Tegenwoordig zweven er in de lucht heel veel fijnstof deeltjes en is de lucht een stuk ‘vuiler’ als dat het vroeger was. Deze deeltjes gaan ook op onze huid zitten en veroorzaken vroegtijdige huidveroudering. Dat noem je pollution. Op heel veel producten in de winkel staan anti-pollution. Dat wil zeggen dat ze de huid schoonmaken van deze vuildeeltjes. Dit masker werkt anti-pollution, maar geeft ook nieuwe energie aan skin & mind.

Wat ik overigens helemaal top vind is dat de maskers vallen onder ‘clean beauty’. Dat wil zeggen dat ze 100% biologisch afbreekbaar zijn door de natuurlijk afbreekbare viscose welke erin is gebruikt. Ook bevatten ze geen extra plastic laag om zo onnodig afval te voorkomen.

De maskers zijn vanaf half april te verkrijgen bij de Kneipp verkooppunten en kosten €3,99 -per stuk.

Ik vind sheet maskers altijd heerlijk om te gebruiken en ik vind de Hydro Kick echt een heerlijk verfrissend masker om je huid mee te boosten. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Nog even een leuke tip: Leg hem voor gebruik even in de koelkast. Zo werkt het maskertje heerlijk verkoelend op de huid!

Wat is jou favoriete masker?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply