Travel

Hotspot Ibiza – Natural Pau

Hoe cool is deze plek. Wij hadden het geluk dat we deze hotspot ontdekte omdat deze recht tegenover ons hotel zat. Er hing hier zo’n relaxte sfeer en het zag er zo leuk uit! Alleen al die schommels aan de bar lokte ons op dag 1 al naar binnen. Wij zijn hier tijdens onze vakantie dan ook een aantal keer geweest. Je kon er van alles bestellen. Van de heerlijkste cocktails tot een lekker avondmaal. Wat ons ook aansprak is dat alles een biologische oorsprong had.

Ze hebben een hele uitgebreide menukaart. Je kan hier terecht voor je ontbijt,lunch en diner. Wij hebben er een keer geluncht en gedineerd. Ook hebben wij in de middag hier lekker op de schommels genoten van een heerlijke cocktail. Het concept van deze tent was gewoon super leuk. Je kon lekker genieten van een drankje aan de bar maar als je doorliep naar achter had je nog een ruime plek waar je zelf een plekje mocht uitzoeken om een hapje te eten.  

Wij kunnen deze plek aan iedereen aanraden, dus ga je een keer naar Ibiza is dit zeker een bezoekje waard. Zijn jullie al wel eens op Ibiza geweest? En wat vonden jullie de leukste plekjes om te eten?

 

Liefs,

Saskia&Robin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply