Geen categorie

Fanllory SOS face mask

De sheet maskers zijn inmiddels zo populair dat ze niet meer weg te denken zijn uit de huidige beauty branche. Met dit warme weer merk ik dan ook echt aan mijn huid dat het meer hydratatie nodig heeft. Ik heb het Fanllory SOS face mask mogen uitproberen. In dit artikel vertel ik jullie alles over dit masker.

Fanllory

Fanllory is een Nederlands merk wat zich sinds 2017 richt op innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. Ze hebben de focus op klinisch bewezen huidverzorging en de producten worden laboratorisch getest. Ook zijn alle producten cruelty free en zijn de shakers van de shake maskers recyclebaar.

Fanllory SOS face mask

Roept jouw huid om een SOS? Dan is dit nieuwe SOS masker van Fanllory zeker een aanrader! Dit masker zuivert niet alleen de huid, het verzorgd hem ook nog eens. Je huid word gezuiverd en gedetoxt door het gebruik van dit masker. Hierdoor kunnen mee-eters en acne verminderen. Ook werkt het regulerend op de talgproductie en behandeld het hormonale uitbraken. Dit masker bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor iedereen die te maken heeft met huid onzuiverheden. Ik vind sheet maskers altijd erg prettig in gebruik omdat het niet zo’n geknoei is. Dit masker laat je ongeveer 15 minuten inwerken en daarna masseer je het product wat nog op de huid ligt lekker in.

Belangrijke ingrediënten

SepicontrolTM: Het combineert Glycine, wat bekend staat als een huid reiniger en kaneelschors-extract welke een adstringerende werking heeft. Sepicontrol vermindert het aantal mee-eters en reguleert de talgproductie. Ook werkt het genezend op acne.

Dode Zeezout: Dode Zeezout is rijk aan mineralen en sporenelementen en helpt het huidweefsel te versterken, gifstoffen te verwijderen en de PH waarde van de huid te balanceren.

Tijm-extract: Tijm staat bekend om zijn zuiverende en verstevigende eigenschappen. Ook helpt het de ontstekingen in de huid te verminderen.

Marine Collageen: Dit zeer hoogwaardige collageen concentraat uit de oceaan voedt en hydrateerd de huid. Ook werkt het verbeterend op de elasticiteit van de huid en vermindert het fijne lijntjes en rimpeltjes.

Natriumhyaluronaat: Het natriumhyaluronaat dat in deze formule wordt gebruikt heeft een hoog molecuulgewicht. Deze formule zorgt voor een enorme fluweel zachte huid!

Nalidone: Dit is een natuurlijk ingredient wat de huid heerlijk gaat hydrateren en helpt de vochtretentie te verhogen.

Prijs & Verkrijgbaarheid

De Fanllory producten zijn enkel te koop via hun website voor €9,99 wat ik een hele redelijke prijs vind voor zo’n sheet masker met deze actieve ingrediënten erin. Ik zou het masker ook zeker weer eens aanschaffen want ik vind het een erg fijn masker wat past bij mijn huid wensen.

Wat zijn jullie favoriete sheet maskers?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply