Beauty HER

Eco Masters – Dermaroller

Misschien hebben jullie al wel eens wat gezien of gelezen over de beroemde Dermaroller. Hij is niet te missen, want ook de beroemde Kim Kardashian ondergaat dermarolling behandelingen. Het is een huid verbeterende roller die de huidstructuur aanzienlijk verbeteren. Meer over dit product weten? Lees dan snel verder.

Ik heb de Eco Masters dermaroller mogen testen. Ik ben door mijn beroep als schoonheidsspecialiste al een aantal jaren bekend met de dermaroller, maar ik had hem nog nooit zelf uitgeprobeerd. Je zult je vast wel afvragen wat een dermaroller nou precies is en wat het doet voor je huid? Dat zal ik jullie in dit artikel gaan uitleggen.

 

Een dermaroller is een super handige tool die je kan gebruiken om je huidstructuur te verbeteren en om ervoor te zorgen dat de crème, die je na het gebruik van de dermaroller op doet, beter wordt opgenomen door je huid. Deze dermaroller maakt door middel van 192 minuscuul kleine naaldjes ( 0,5 mm ) allemaal kleine ‘wondjes’ in je huid. Vaak krijg ik de vraag of deze behandeling dan pijn doet? Maar juist het tegendeel is waar, het is SUPER goed voor de huid want het wordt hierdoor aangezet om zich te vernieuwen. De huidstructuur verbetert en je huid is beter in staat om de producten goed tot zich op te laten nemen. Daarnaast kun je de behandeling toepassen op zowel gezicht als voor lichaam. Denk bij het gezicht dan vooral dat hij bedoeld is om:

·       Littekens en pigmentvlekken te verminderen

·       Je doorbloeding te stimuleren ( grauwe rokershuid )

·       De aanmaak van collageen en elastine te stimuleren

·       Huidveroudering tegen te gaan

·       Een zachte, gladde huid te geven

 

Voor het lichaam is de dermaroller voornamelijk bedoeld om:

·       De doorbloeding te stimuleren

·       Littekens en striae te verminderen

·       Afvalstoffen in je lichaam sneller te laten afvoeren

 

Met de dermaroller kan je thuis makkelijk zelf 2 tot 3 keer in de week aan de slag gaan om je huid aanzienlijk te verbeteren. Je gebruikt hem 2 à 3 keer per week om het beste resultaat te verkrijgen. Het verschil tussen een dermaroller voor thuisgebruik en de dermaroller die gebruikt wordt in salons is dat de naaldjes voor thuisgebruik kleiner zijn. En dus ook geen bloedingen en dergelijke veroorzaken wat wel gebeurt tijdens een behandeling in een speciale salon. De behandeling in de salon kan wel wat pijnlijk zijn en daarom wordt daar ook altijd voordat de behandeling plaats gaat vinden een verdovende crème op de huid aangebracht. Ik vind de dermaroller zelf absoluut geen pijn doen, maar wat ik wel voelde na het rollen is dat je huid gaat tintelen en wat gevoeliger wordt. Dit is juist een goed teken, want dit geeft aan dat je huid bezig is om zichzelf te vernieuwen! Wat ik kan aanraden is om naast het gebruik van de dermaroller thuis ook een goede serum aan te schaffen die je na de behandeling direct op de huid insmeert. Ikzelf heb gekozen voor de serums van Medik8 omdat die speciaal zijn gemaakt om te gebruiken in combinatie met een dermaroller.

 

Wil jij de structuur van je huid verbeteren en is een gezonde, mooie en gladde huid voor jou belangrijk? Dan kan ik je zeker aanraden om een dermaroller aan te schaffen. Je kan hier een dermaroller bestellen via http://www.shytobuy.nl. Veel rol plezier!

 

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply