Beauty HER

Decubal – Lippenbalsem voor droge lippen review

Volgens mij heeft bijna iedereen wel eens last van droge lippen. Verschrikkelijk, wat heb ik daar een hekel aan! In mijn make-up lade liggen dan ook verschillende lippenbalsems. Ik heb er denk ik al 20 geprobeerd maar ik kan niet zeggen dat ik er over een echt heel erg tevreden ben. Toen kwam ik uit op de nieuwe lippenbalsem van DECUBAL. Wil je weten wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Eerst even wat interessante weetjes over deze lippenbalsem. De lippenbalsem bevat een SPF 15. Dit vind ik echt zó belangrijk in een lippenbalsem! Een handig weetje is ook: als je regelmatig last hebt van een koortslip het heel erg belangrijk is dat je een lippenbalsem met SPF gebruikt. Dit kan een koortslip namelijk uitstellen of voorkomen! Verder bevat deze lippenbalsem 75% huid eigen lipiden. Lipiden zijn huid eigen vetten. Het bevat bijenwas wat de lippen verzorgt en verzacht. En wat ik helemaal geweldig vind aan dit product is dat het een lichte kokossmaak heeft. Ik ben namelijk GEK op kokos!

Al met al deze lippenbalsem is uitermate geschikt voor droge en schrale lippen. Zelfs voor de meest gevoelige lippen is deze lippenbalsem een aanrader! Hij is namelijk vrij van parabenen en parfum stoffen. Ik vind de structuur van de balsem heerlijk! Wat ik ook echt belangrijk vind is dat je het niet met je vingers hoeft aan te raken, wel zo hygenisch! Hij blijft ook lekker lang zitten. Je ruikt ook echt de kokos als je hem op hebt gedaan. Een klein nadeel vind ik dat als je met je lippen het ‘proeft’ dat er een gek nasmaakje aan zit.

Decubal lippenbalsem

Decubal lippenbalsem

 

 

Gebruik je zelf een lippenbalsem? Welke lippenbalsem mag er in jou handtas niet ontbreken? Ik ben heel erg benieuwd!

 

xoxo

Saskia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maureen
    16 augustus 2016 at 19:38

    BABY LIPS ?❤

  • Leave a Reply