Beauty Fashion HER

De nieuwste Victoria Secret toilettassen

Oke, ik geef het toe. Ik heb een kleine verslaving aan Victoria Secret spullen. Nu heb ik goed nieuws en kunnen jullie binnenkort ook jullie verzameling aan gaan vullen. Vanaf week 35 komt er bij Etos namelijk een nieuwe collectie aan toilettassen binnen!! Wauw, ik vind ze geweldig. Mooie printjes en super leuke designs.

Een super handige grotere tas waar je wat meer in kwijt kan. Ik hou van deze print!

Deze is ook leuk! Heeft een wat elegantere print. Hij is qua formaat wel ietsjes kleiner.

Hoe leuk zijn deze schattige kleine tasjes! Deze zijn toch echt mijn favoriet! Hier kan je makkelijk al je kleine make-up spulletjes in mee nemen! I love it!!!

Zijn jullie ook zo gek van de VS spullen? En wat is jullie favoriete item?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply