Beauty

Colour&Spice Beauty Mantra Lotion

Een tijdje geleden heb ik kennis mogen maken met dit prachtige Nederlandse Holistische Beauty merk. Ik heb van Colour&Spice de Beauty Mantra Lotion mogen testen en in dit artikel vertel ik jullie alles over dit bijzondere product. Lees je mee?

Het merk Colour&Spice

Natascha Koningsveld is de founder van dit Holistische beauty merk. Met de producten van dit merk leer je hoe je een zuivere, liefdevolle verbinding kunt maken met je eigen schoonheid. Zei gelooft in Inner Peace, outer beauty. Je gezegend en mooi voelen heeft net zoveel te maken met een gezond lichaam als jezelf de vrijheid geven om te genieten en lief te hebben. Het is dan ook haar missie om iedere vrouw handvatten aan te reiken waarmee zei boven zichzelf uitstijgen en zichzelf mooier dan ooit gaan voelen.

Colour&Spice Beauty Mantra Lotion

Deze heerlijk ruikende lotion is een heel bijzonder product. Je kan hem aanbrengen als een gewone lotion maar ik spray hem na mijn lotion op de huid en gebruik het als een soort essence tussen de lotion en mijn dagverzorging. Ook zou je hem kunnen gebruiken als een heerlijke op fris spray om tijdens de warme dagen weer even heerlijk verfrist te worden. De lotion ontspant de gezichtsspieren en brengt de huid en geest tot rust door de heerlijke frisse wierook geur. De flacon schud je even goed voor gebruik en daarna spray je het lekker op gezicht en hals. Masseer hem even lekker in en je hebt een heerlijke start van de dag.

Speciale ingrediënten

In deze Colour&Spice beauty Mantra Lotion zit onder andere Malachiet. Deze blauwgroene halfedelsteen wordt al eeuwen lang geprezen om zijn vermogen om te ontgiften. Niet alleen ontgift deze de huid maar ook de geest. In het oude Egypte stond Malachiet ook wel bekend als beschermsteen, een kristal met de kracht om te transformeren. Ook is dit hét ingrediënt voor iedereen die de poriën wilt minimaliseren en de huid wilt verfrissen en zuiveren. Ook werkt het goed als vrije radicalen vanger, verhoogt het de cellulaire afweer en biedt het bescherming tegen huidveroudering.

Verpakking en verkrijgbaarheid

Ik vind de verpakking van dit product geweldig. Het ziet er super mooi uit, een beetje old-school apotheek achtig alleen dan in een modern jasje. Ik vind het ook een uniek product wat je niet vaak ziet. Ik ben ook heel benieuwd nu naar de rest van de collectie. De Colour&Spice Beauty Mantra Lotion kan je via deze link bestellen. De flacon bevat 100ml en kost €34.50.

Ik ben gek op deze heerlijke verfrissende lotion. Hebben jullie wel eens holistische huidverzorgings producten geprobeerd? En wat vonden jullie daarvan?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply