Lifestyle

A little lovely company – light box review

IK BEN VERKOCHT….. Ik zag ze al een tijdje in winkels en op website’s  staan en dacht deze light box is zo ontzettend leuk dat ik besloot om er zelf ook een te kopen. Benieuwd naar de foto’s.. Kijk dan snel verder !

 

Je kan op deze light box van a little lovely company zelf leuke quotes of zinnen zetten. Het pakket bevat natuurlijk een light box met daarbij 85 letters en symbolen. Je kan ervoor kiezen om er AA batterijen in te doen of om er een adapter bij te kopen. Let wel op deze zitten er niet bij en die moet je dus nog apart aanschaffen! Mijn leek deze lamp vooral leuk om in mijn salon te gebruiken. Ik kan er bijvoorbeeld op zetten iets in de trant van: Relax, Beauty Salon, Brow bar etc.. Er is zoveel mogelijk met deze light box. Je kan er ook nog extra leuke symbolen bij aanschaffen en je hebt de light box ook in een XL variant! Het is voor mij zeker een aanvulling in mijn huis en salon want het geeft sfeer en je kan er je eigen tekst in verwerken. I’m in LOVE …

Wil jij er nou ook een zelf aanschaffen? Kijk dan even op hun website!

http://www.alittlelovelycompany.com

 

Super handig al die letters en symbolen die je erbij krijgt. Hier kan je lekker mee variëren en de tekst helemaal naar persoonlijke voorkeuren aanpassen. Je krijgt er zelfs ook een paar blanco bij zodat je die zelf kan ontwerpen. Super handig!

Wat vinden jullie van de light box van a little lovely company? En zouden jullie deze ook zelf kopen?

 

Liefs,

 

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply