Beauty HER Verzorging

WetBrush Pro Flex Dry borstel – review

Ik heb eigenlijk altijd een gewone simpele borstel in huis voor mijn haren. Ik zag op internet en instagram al vaak de WetBrush voorbij komen en was ook super blij dat ik hem nu mag testen voor jullie! Wil je mijn ervaring hier over weten? Je leest het in deze blog.

Wat een plaatje is het deze prachtige kleurrijke borstel van WetBrush. Ik zag hem al vaak voorbij komen bij andere bloggers en ik ben ook heel erg blij dat ik hem nu voor jullie mag gaan reviewen! De WetBrush Pro Flex Dry is in vele kleuren en designs verkrijgbaar.

Wat doet deze WetBrush Pro Flex Dry borstel nou precies?

Het unieke en flexibele design van de WetBrush Pro Flex Dry borstels maakt het droog föhnen van het haar wel erg gemakkelijk. Door de open borstelkop droogt het haar 30% sneller dan met een normale borstel. De borstel heeft Intelliflex borstelharen, waardoor het natte haar extra voorzichtig geborsteld kan worden. De borstel glijdt gemakkelijk door het haar en ontklit (natte) haren zonder eraan te trekken. De borstelharen zijn flexibel, sterk en ultra dun en door de speciale SofTips beschadigen ze het haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen.

30% sneller droog, 45% minder schade aan het haar, 56% minder moeite en 100% happy hair!

De borstel is geschikt voor elk haartype en de Wetbrush Flex Dry heeft in 2018 de Beauty Astir Award gewonnen voor de beste beuatytool.

Ik heb er een nieuwe favoriete borstel bij! Ik gebruik hem dagelijks en vind hem erg fijn in gebruik. Mijn haar droogt sneller en hij borstelt lekker door mijn haar zonder deze te beschadigen. Ik kan deze borstel dan ook aan iedereen aanraden!

Hij is voor €16,95 te koop bij geselecteerde parfumerieën, drogisterijen en online bij douglas en bol.com.

Heb jij deze borstel al eens geprobeerd? En welke borstel gebruik jij voor je haren?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply