Geen categorie

SKIN for SKIN – Skinbooster – collageen supplement review

Jullie hebben het vast wel ergens voorbij zien komen in de winkel of online, de collageen supplementen. Ik merk vaak dat mensen heel goed bezig zijn met het verzorgen van de huid aan de buitenkant, maar de binnenkant vergeten. De supplementen van SKIN of SKIN verbeteren de conditie van de huid, zorgen voor sterke nagels en gezonde haren.

In deze blog post vertel ik jullie meer over het SKIN for SKIN supplement de skin booster

Je bent wat je eet is een uitdrukking die zeker klopt, je huid weerspiegelt je gezondheid dus probeer gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding

Als aller eerst wil ik jullie graag wat over het merk vertellen. SKIN for SKIN is opgericht door Mardien uit Urk. Haar man werkt in de visserij en om hun bedrijf te verduurzamen zijn ze de resten van de vis die wij eten ( in dit geval de huid van de vis ) gaan hergebruiken. Vroeger at men ook de huid van de vis op. Deze zit boordevol vis collageen en dit is ook de reden dat de supplementen zo super goed zijn voor je huid! We weten allemaal dat na ons 25e levensjaar de celfuncties minder worden en trager gaan. Met deze supplementen onderhoud je dus de collageen aanmaak binnen je huid wat zorgt voor een volle, stevige huid. Ze zijn 100% made in Holland en wat ik ook bijzonder vind is dat ze een natuurlijk proces gebruiken en zo de collageenstructuur ook intact blijft.

Wat doet collageen nou eigenlijk?:

Collageen stimuleert de fibroblasten in de huid waardoor deze ( weer ) voller en stralender worden. Ook heeft collageen een ontstekingsremmende werking en draagt het bij aan een gezonde darmflora. Collageen word als eerst opgenomen daar waar het grootste tekort is. Deze tekorten worden eerst aangevuld en daarna gaan de bouwstoffen naar bijvoorbeeld de huid, haar en nagels.

Je neemt per dag een tabletje in op nuchtere maag en er word aangeraden het minimaal 2 maanden te slikken om verbetering te merken.

De ingredienten van de SKIN booster zijn 200mg natief collageen & 20mg Vitamine C. Door de capsule is deze helaas niet geschikt voor vegetariërs.

Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten en zal deze zeker over 2 maanden weer met jullie delen. !

Hebben jullie al wel eens collageen supplementen gebruikt en wat is jullie ervaring?

Owja, mocht je ze willen proberen neem dan even contact met mij op! Ik verkoop ze namelijk in mijn salon. De prijs voor een 2 maanden kuur is €61,50

With Love,

Saskia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kruidvat Oh My Hair Gummies - Gunsandglitters.com
    24 juni 2020 at 09:04

    […] Wil je meer lezen over beauty supplementen kan je dat terug vinden in dit volgende artikel: Skin for Skin Supplement […]

  • Leave a Reply