Beauty HER

Review mascara – BE creactive Scandalous Lash

Ik ben al een tijdje bekend met de make-up producten van BE Creative. Het zijn fijne producten voor een leuke prijs. Ze hebben een tijdje geleden een nieuwe mascara uitgebracht namelijk de Scandalous Lash mascara. Ik hoorde hier al veel positieve reacties over dus ben hem zelf ook maar eens gaan testen.

Zijn jullie benieuwd naar het resultaat?

Zoals je kan zien heeft het een mooi borsteltje met kunststof haartjes welke ervoor gaan zorgen dat de wimper haartjes mooi omhult worden met een laagje mascara en dat de wimpers mooi gesepareerd worden. Ik ben zelf een enorme fan van dit soort borsteltjes want dit geeft mooi volume zonder al te veel klontjes.

een close-up van het borsteltje

Wat fijn is aan deze mascara is dat je hem kan opbouwen. Doe je een laagje heb je normaal volume, maar doe je er 3 krijg je extreem veel volume. Hij is dus voor meerdere geschikt omdat je hem zo intens kan maken als je zelf wilt. Het enige nadeel vond ik dat aan het einde van de dag hij een beetje ging korrelen, en dat er dan zwarte korreltjes onder mijn ogen zaten. Dat is het enige minpunt wat ik kan benoemen van deze BE mascara.

zonder mascara
met een laagje mascara
met 3 laagjes mascara

Conclusie: Zoals ik al eerder aangaf vind het enige puntje van aandacht dat die einde van de dag een beetje onder de ogen gaat korrelen. Verder voldoet hij goed aan mijn verwachtingen want ik hou van VOLUME! De prijs is ook zeker erg leuk want hij kost 19,95 euro en is te koop bij ICI PARIS XL.

Tip: De mascara’s zijn bij de ICI PARIS XL wel eens met 40% korting. Super leuk om hem dan eens te gaan proberen!

Hebben jullie nog een mascara waar je graag een review over willen zien? En wat vinden jullie van de BE creative – scandalous mascara? Is het iets voor jou? Laat het me weten in een comment!

With love,

Saskia Meijers

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply