Girls HER

Review: Bilou douche foam – SPLASHY MELON & TASTY DONUT

Ik was laatst met mijn nichtje Maureen aan het winkelen in Duitsland. Daar heb je de drogisterij DM zitten. We waren een beetje snuffelen en toen kwamen we deze snoezige douche foams tegen. Er waren van allerlei verschillende geuren waaruit je kon kiezen. Wij hebben gekozen om de SPLASHY MELON & TASTY DONUT eens uit te gaan proberen. Benieuwd wat wij ervan vonden? Lees dan snel verder!

Toen wij ons rondje door de winkel deden, richtte onze blik zich gelijk op deze mooie verpakking. We kende het merk niet maar door de leuke verpakking trok het gelijk onze aandacht. Op zijn Maureen’s gezegd: OMG!!! moet je deze douche foam eens zien. Dit was van het merk Bilou. Na thuis wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik erachter dat Bilou een Duitse Youtube ster is. Ze maakt leuke filmpjes voor jonge meiden. De douche foams zijn uitermate geschikt voor jonge meiden! En dat komt voornamelijk door de heerlijke zoete geurbeleving die het product met zich mee brengt.

 • SPLASHY MELON
 • TASTY DONUT
 • CHERRY BLOSSOM
 • VANILLA CAKE POP
 • CREAMY MANDARIN

Wat ik heel tof aan de producten vind is dat ze 100% vegan zijn. Ook bevatten ze geen minerale oliën, geen parabenen en geen siliconen. Je kan je ze dus gebruiken zonder je druk te hoeven maken over slechte toevoegingen.

Bilou Douchefoam : € 3,95,-

Bilou Douchefoam : € 3,95,-

 

Ik heb beide producten door Maureen laten testen en dit is wat zei er van vond.

Hallo, ik ben Maureen het nichtje van Saskia. Ik ben 12 jaar een ben gevraagd door Saskia om een paar spulletjes te testen. Ik heb 2 douche foams getest.

 • TASTY DONUT: Ik vind de geur super lekker. Hij ruikt super zoet en echt naar een soort donut/marsepein  geur. De douche foam zelf is heel erg zacht en voelt fijn op de huid. Na het douchen ruik je de geur goed zodat je lekker ruikt. Ik houd van deze douche foams.
 • SPLASHY WATERMELON: De geur is ook erg zoet maar ook lekker fris. Hij ruikt naar de watermeloen lolly van Chupa Chups. Verder voelt hij precies als de andere foam en blijf je de geur ook na het douchen goed ruiken. Het is en heel fijn product!

 

Ik vond het erg leuk om de producten te testen en ik hoop dat jullie ook iets aan mijn mening hebben gehad.

Groetjes,

Maureen

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maureen
  12 augustus 2016 at 22:13

  Echt super leuk Sas blijf zo door gaan ?❤

 • Reply
  Maureen
  12 augustus 2016 at 22:18

  Superr leuk gedaan ❤❤❤

 • Reply
  Nienke Westgeest
  19 augustus 2016 at 09:35

  Super leuk Maureen❤️

 • Leave a Reply