Beauty HER

Review foundation – Chanel sublimage le teint

Zoals jullie weten ben ik een enorme beauty fanaat. Ik was ook helemaal blij toen ik de Chanel Sublimage Le Teint foundation  mocht gaan testen. Helemaal toen ik het prijskaartje zag van deze super luxe foundation, namelijk 131 euro ( advies verkoopprijs).  Ik vind het altijd heel lastig om de juiste tint foundation te vinden omdat ik een hele lichte huid heb en hij niet echt een gele maar ook niet echt een roze ondertoon heeft. Ik heb de foundation in tint 22 beige rosé uitgeprobeerd en deze past echt geweldig bij mijn huid!  Ik denk dat er zowel geel als roze tinten inzitten en zo bij mijn huid mooi matchen. Mocht jezelf dus twijfelen over de ondertoon of zit die er een beetje tussenin is deze tint echt het proberen waard. chanel3

De foundation voelt heel crème-achtig aan en geeft een super mooie uitstraling aan de huid. De Chanel Sublimage Le Teint foundation is geschikt voor elk huistype, maar als je een hele vette huid hebt zou je hem als niet prettig kunnen ervaren door de wat vollere substantie. Ik heb zelf een gemengde/vette huid maar ik moet zeggen dat ik hem op mijn huid echt heel mooi vind! Hij is ook totaal niet vettig al zou je dat wel denken. De foundation geeft echt een boost aan de uitstraling en is hierdoor uitermate geschikt voor de wat drogere huidtypes of huidtypes die juist wat grauwer zijn en die een mega oppepper kunnen gebruiken. Wat ik ook fijn vind is dat de dekking opbouwbaar is. Wil je een natuurlijke finish breng je een dun laagje aan, maar wil je juist net wat meer coverage dan breng je daarover nog een extra laagje aan om hem meer te laten dekken.

chanel2

Alles aan deze foundation straalt luxe uit. De gouden verpakking is natuurlijk al een lust voor het oog. Als ik deze in de winkel zie staan word mijn aandacht al gelijk naar deze mooie verpakkingen getrokken. Als je de verpakking openend zit er een instructie boekje bij waarin staat hoe je de foundation het beste kan aanbrengen. Ook zit er een luxe foundation kwast bij. Een super mooie stevige kwast waarmee je perfect jou foundation kan aanbrengen op de huid. Ook vind ik het leuk dat hij in een mooi glazen potje zit omdat je dit namelijk niet vaak bij foundations ziet. Wat ik niet moet vergeten te benoemen is dat de foundation ook super lekker ruikt.

chanel4

Wat zit er onder andere in deze foundation?

  • Intense Vanille water wat er voor zorgt dat het de kwaliteit van de huid beschermd en deze sterk en vitaal maakt.
  • Diamantpoeder wat voor die mooie uitstraling gaat zorgen doordat deze het licht op de huid gaan weerkaatsen.
  • Glycerine, biosacharide en fytosqualaan welke je huid maar liefst 12 uur lang hydrateren en comfort geven.

chanel5

Conclusie:

Ik vind de Chanel Sublimage Le teint foundation een geweldige foundation. Hij voldoet aan al mijn verwachtingen en hij voelt super aan op mijn huid. De textuur is verrassend, de geur is heerlijk en alles aan dit product straalt pure luxe uit en ja daar zijn wij als vrouwen ( en sommige mannen ) erg gevoelig voor. Het enige nadeel zou voor mij de prijs zijn maar daar zou je dan maar een keer een uit etentje voor moeten laten 😉

 

Dekking – De dekking van de foundation kan je op bouwen door een extra laagje eroverheen toe te voegen. Ik vind hem medium dekkend maar met een extra laagje kan hij volledig dekken als dat jou wens is.

Houdbaarheid – De foundation blijft de hele dag mooi zitten. Ik heb hem wel gefixeerd met een fixing spray.

Huidtype – Hij is geschikt voor alle huidtypes, als zal ik hem eerder adviseren bij iemand met een droge wat valere huid omdat hij dan het mooiste resultaat geeft.

Prijs – De advies verkoop prijs ligt rond de 131 euro. Dit is natuurlijk best wel prijzig voor een foundation, maar hij is wel echt geweldig! En er zit natuurlijk ook wel een luxe foundation kwast bij

Verkooppunten – Ik zelf zou mijn producten altijd bij officiële  Chanel verkooppunten kopen zoals  de Bijenkorf, Douglas, ICI PARIS XL of op de webshop van Chanel zelf.

 

chanel6

 

 

Naar welke foundation zijn jullie nog meer nieuwsgierig? Of welk merk zou je graag door mijn getest zien worden? Laat het mij gerust weten en wie weet zie jij binnenkort een review van jou favoriete product voorbij komen. Vonden jullie deze review leuk en hebben jullie er wat aan gehad laat dan even een berichtje achter in de comments!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply