Beauty HER Verzorging

NutraSkin Collagen drink – het drankje voor schoonheid van binnen uit.

Ik hou ervan om in mijn salon met collageen stimulerende producten te werken. Vooral omdat dit mooie resultaten geeft en je de huid van binnenuit stimuleert om zo actiever te worden. Tegenwoordig zie je ook veel collageen drankjes om ook vanuit binnen nog meer die collageen aan te vullen. Ben je benieuwd naar dit product? Lees dan verder!

Iedereen weet dat als je elke ochtend en avond je huid goed reinigt en hem daarna lekker verzorgd je een goede huidconditie behoud. Wat vele nog niet doen is vanuit de ‘binnenkant’ je tekorten aan vullen met supplementen. Zo behaal je het beste en gewenste resultaat. Voor de aanpak van binnenuit is NutraSkin Collagen. Dit is een anti-aging drank op basis van VERISOL collageen. Dit zorgt voor de vermindering van de zichtbare tekenen van het ouder worden. Dagelijks drink je een glas water of sap met daarin de sachet NutraSkin om de huid elastisch te houden en de lijntjes en rimpeltjes te verminderen.

Wat ook zeker een aanrader is om altijd naast huidverbeterende behandelingen een collageen aanvullend supplement te gebruiken. Een goed doorvoede huid reageert namelijk beter op huidverbeterende behandelingen en zo behaal je optimaal resultaat.

Let wel op: niet alle collageenproducten zijn hetzelfde. Er zit veel verschil in verschillende soorten collageen en kwaliteit. Van het VERISOL collageen in NutraSkin is aangetoond dat het daadwerkelijk de rimpels vermindert. Ik zou altijd gaan voor kwaliteit en liever iets meer betalen voor een supplement zodat je zeker weet dat het geen gekke synthetische bestanddelen bevat en dat het ook echt daadwerkelijk iets doet. Zo is de NutraSkin Collagen Drink een clean label product. Dit wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Ook zijn ze vrij van allergenen.

Conclusie:

Wil je een optimaal resultaat behalen met je thuisverzorging dat zou ik zeker adviseren een collageen product toe te voegen aan de dagelijkse routine. Hier bereik je nét wat meer dat gewenste resultaat! Of je nou de NuraSkin Collagen Drink neemt of een andere variant van goede kwaliteit, ik weet zeker dat je huid er blij mee gaat zijn! Ik vond het een fijn product om te gebruiken en ik voegde hem toe aan mijn sapje in de ochtend en booste zo mijn huid.

Ben jij al bekend met Collageen drankjes/supplementen en wat is jou favoriet?

Ik hoor het graag van je!

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply