Beauty Girls HER

Maybelline – Baby Skin instant fatigue blur primer

We kennen natuurlijk allemaal de hype ‘Baby Lips’  van het make-up merk maybelline. Maybelline heeft nu iets anders gemaakt namelijk ‘Baby Skin’ wat je kan gebruiken voor het gezicht. Wat ik leuk vind aan dit product is dat ze net als de Baby Lips in super leuke verpakkingen zitten. Ze stralen echt wat uit met hun verpakking wat er voor zorgt dat je aandacht er naar toe getrokken word. Ik heb gekozen om de Baby Skin – Instant fatigue blur te proberen in de tint warm apricot.

Deze Blur crème is op waterbasis en je smeert hem heel makkelijk uit. Ik merkte dat het mijn huid direct gladder en egaler maakte en je krijgt er gelijk een lekkere frisse tint van. Dit komt omdat de crème een hele subtiele kleur heeft wat er voor zorgt dat het je huid gelijk wat egaler en frisser er laat uitzien.

 

Ik heb deze Baby Skin inmiddels aan mijn dagelijkse make-up routine toegevoegd en moet zeggen dat ik hem heel erg fijn vind in gebruik. Je kan hem zowel over je dagcrème alleen gebruiken maar er ook nog foundation over doen om een mooie egale huid te krijgen. Ik zelf kan niet zonder foundation dus die doe ik er altijd overheen. Gebruik je nooit foundation dan kan je de Baby Skin ook alleen gebruiken om je huid even lekker op te frissen!

Ik ben er zeer tevreden over en kan hem dan ook echt aan iedereen aanraden!

De Baby Skin Blur creme is te verkrijgen bij kruitvat en kost €7,99. Gebruiken jullie zelf ook iets om onder je foundation te gebruiken, zo ja welk product gebruiken jullie?

 

Liefs,

 

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply