Beauty HER

Make-up academy – Undress your skin shimmer highlighter

Wat ben ik toch gek op make-up! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Als ik iets nieuws in de winkel of online zie MOET ik het gewoon hebben. Een nieuwe highlighter stond al een hele tijd op mijn wishlist. Vandaar dat ik deze gekocht heb om hem eens uit te proberen. Ik laat hem graag aan jullie zien en ben benieuwd wat jullie ervan vinden

De highlighter heeft geen luxe verpakking zo als je ziet. Het is een simpel doosje met verder geen poespas. In het doosje zit een mooie glanzende poeder met een golvend patroon.  Een highlighter is een musthave voor je make-up collectie. Je kan hiermee accenten leggen op bijvoorbeeld je jukbeenderen,neusbrug of onder je wenkbrauwen. Hij geeft een prachtige subtiele gouden glans aan je huid! Je hebt hightlighters in verschillende tinten. Er zijn highlighters met een roze ondertoon, met een gele ondertoon en met een perzik achtige ondertoon. De highlighter die ik hebt gebruikt heeft een gele ondertoon. Deze geeft echt een prachtige gouden glans, I love it! Deze ga ik vast en zeker vaker gebruiken!

Hier zie je wat een mooie glans hij de huid geeft.

Hier zie je wat een mooie glans hij de huid geeft.

Deze highlighter is te koop bij de kruidvat voor slechts €5,99

Gebruiken jullie zelf een highlighter? En welke is je favoriet?

 

xoxo, Saskia

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply