Geen categorie

Kneipp Arnica lijn voor spieren en gewrichten – Review

Ik vind niets lekkerder om na een workout sessie een heerlijke warme douche te nemen of lekker in een warm bad te relaxen. Nu heeft Kneipp een heerlijke lijn met een natuurlijk Arnica extract daarin toegevoegd om jou spieren en gewrichten te laten ontspannen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

De Kneipp producten kennen we denk ik allemaal wel. Voor de sportievelingen onder ons: deze Arnica lijn is HEERLIJK om te gebruiken na te hebben gesport. Het natuurlijke arnica-extract werkt revitaliserend op de spieren en heeft ook een heerlijke frisse geur! Ik heb een aantal producten mogen uitproberen en ga deze dan ook met jullie delen in deze blog.

80% van de Nederlandse bevolking ervaart wel eens rugklachten in zijn leven. Dat is een onwijs hoog percentage en gelukkig is er veel aan te doen om er voor te zorgen dat die klachten verminderd worden. Rugklachten kan een gevolg zijn van gebrek aan beweging, verkeerde houding, stress, overgewicht of slappe spieren. Als jij wel eens last hebt van de genoemde gevolgen dan is de Kneipp arnica lijn een ideaal product om toe te voegen aan jou bad of douche momentje. Je kan ze zowel ter verlichting van de klachten gebruiken als preventief. Ze werken verwarmend op de (over belaste) spieren en geven meer soepelheid en verlichting dankzij de toevoeging van het arnica-extract.

De nieuwe Kneipp badkristallen 500g €8,49 adviesprijs

Deze badkristallen zijn nieuw in het assortiment van Kneipp. Deze zuivere zoutkristallen met arnica-extract toveren jou bad om in een heerlijk spier verwarmend, reactiverend en versoepelend bad. Handig om te weten: Je kan de badkristallen ook gebruiken als je een whirlpool hebt. Ik vind de geur heerlijk, het werkt lekker verkwikkend op je zintuigen en draagt ook bij tot extra ontspanning. De enige opmerking die ik hierover heb is dat er niets vermeld staat over de hoeveelheid te gebruiken badzout.

Kneipp Arnica massageolie 100ml €8,99 adviesprijs

Wie kan er nou niet genieten van een heerlijke ontspannende massage?! Nou ik wel hoor! Het liefst elke dag hahaha… Een massage bied zoveel meer als alleen ontspanning. Het zorgt er namelijk ook:

  • Afvoeren afvalstoffen
  • Verbeteren van de bloedcirculatie
  • Soepele spieren
  • Zorgt voor een betere nachtrust
  • Verbeterd de concentratie
  • En maakt gelukkiger!

Door de toevoeging in deze massageolie van arnica-extract werkt hij extra op de spieren en gewrichten.

Kneipp badbruistablet €1,99 per tablet adviesprijs

Als je niet heel vaak in bad gaat maar het af en toe wel eens lekker vind om te bubbelen is een badbruistablet ideaal. Dit bruistablet bevat naast het arnica-extract ook verschillende etherische oliën welke een verwarmende en revitaliserende bad ervaring geven. Ook handig voor als je een keer een nachtje weggaat naar een hotel waar ze wel een bad hebben (als je deze zelf niet hebt), want deze koop je per stuk 🙂

Conclusie:

Met deze heerlijke producten kan je lichaam en geest weer heerlijk gereset worden. Ik kan iedereen deze heerlijke ontspannende producten aanraden! Ook als je niet sportief bent, iedereen heeft namelijk wel eens last van de spieren of gewrichten en hoe fijn is het als die wat meer ontspannen!

Wat zijn jou favoriete douche/bad producten? Laat het mij weten in een reactie 🙂

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply