Beauty HER Verzorging

Kiehl’s Powerful-Strength Line-reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Zo dat is een hele mond vol! Dit serum belooft donkere kringen en wallen te doen vervagen. Ik heb hem mogen testen en in dit artikel vertel ik jullie alles over dit Kiehl’s Powerful-Strength Line-reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum.

Het merk Kiehls:

Het ontstaan van Kiehl’s stamt af uit het jaar 1851. Toen opende de voorganger van Kiehl’s. John Kiehl welke als leerjongen werkte in deze apotheek nam in 1894 de zaak over en geeft de zaak de naam Kiehl Pharmacy. In 1921 neemt de leerjongen Irving Morse de inmiddels zeer gerespecteerde zaak over van John Kiehl en zo neemt de zoon van Irving de zaak weer over in 1961. Hij is ook diegene wie er voor zorgde dat er producten voor mannen in de collectie kwamen. Inmiddels is het merk Kiehl’s niet meer weg te denken uit de huidige cosmetica branche en heeft het vele harten veroverd over de hele wereld.

Kiehl’s Powerful-Strength Line-reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Dit oogserum van Kiehl’s zorgt ervoor dat de fijne lijntjes rondom de ogen worden verzacht, kraaienpootjes verminderen en donkere kringen zichtbaar laat verminderen. Klinisch onderzoek toont aan dat fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen verminderd zijn in 8 weken tijd. Ook is dit oog serum ideaal voor zowel blauwe als bruine wallen!

De verpakking:

Het Kiehl’s Powerful-Strength Line-reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum zit in een handig pompflacon. Zo hoef je niet elke keer met een spatel of met je vinger in het potje waardoor de werkstoffen niet aangetast worden. De verpakking heeft een mooie uitstraling en bevat 15ml aan product.

Conclusie:

Ik vind het een heerlijk product! Het serum heeft een lekkere samenstelling en als ik het heb aangebracht rondom de ogen geeft het ook een beetje een ‘blurring’ effect. Het serum brengt ook heel gemakkelijk aan en is makkelijk uit te smeren rond de ogen. Het maakt de huid rondom de ogen lekker glad en verzacht de rimpels en lijntjes. Ik vind dat het een hele goede prijs kwaliteit verhouding heeft want je betaald voor dit Kiehl’s Powerful-Strength Line-reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum van 15ml €43. Je kan hem via deze link bestellen: https://www.kiehls.nl/gezicht/categorie/oogverzorgingen/powerful-strength-line-reducing-dark-circle-diminishing-vitamin-c-eye-serum/WW0109KIE.html#start=2&cgid=face-eye

Heb jij wel eens producten van Kiehl’s gebruikt? En heb jij een favoriet product van dit merk? Ik ben heel benieuwd naar jou holy grail van Kiehl’s.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cheyenne
    14 mei 2020 at 18:17

    Wat leuk om te lezen! Ben nu ook heel benieuwd om dit product te gaan uitproberen!

  • Leave a Reply