Beauty HER

Iva natura – Black face mask review

Time to relax! Af en toe heb je gewoon van die momenten wanneer je echt even aan je zelf moet denken. Iedereen is tegenwoordig hartstikke druk en vergeten vaak om ook even een moment voor zichzelf te pakken. Ik vind het heerlijk om na een drukke week in het weekend lekker in bad te liggen met een lekker maskertje. Ik heb het black face mask van IVA NATURA getest. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

 

Ben jij het ook zat om producten te gebruiken die je huid alleen maar verstoppen en die chemisch geproduceerde ingrediënten gebruiken? Dan is IVA NATURA voor jou een uitkomst!! IVA NATURA is een merk wat niet om beleving gaat maar om het resultaat. Het is volgens de Europese richtlijnen gecertificeerd als biologische cosmetica, waar de aandacht gericht word op milieuvriendelijkheid, veiligheid en effectiviteit en hier wordt op hoge internationale normen toezicht op gehouden. Ze hebben hun producten in 3 groepen op gedeeld: Gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en haarverzorging.

Ik heb het black face mask mogen proberen. En moet inderdaad toegeven dat de geur inderdaad niets speciaals was. Maar ik vind dat helemaal prima! Als het maar doet wat het beloofd. Vaak zitten er zo veel onnatuurlijke stoffen in producten die lekker ruiken. Dat doet niet echt ten goede van de huid. Het masker moet je 2x per week gebruiken. Het masker laat je 10 minuten in werken en daarna spoel je hem met lauw water weer af. Normaal als ik een masker aanbreng voel ik het soms wat pikken maar dat heb ik bij dit masker helemaal niet gehad. Mijn huid voelde goed gereinigd aan.

 

Voor de verkooppunten kan je een kijkje nemen op hun website: http://www.way2natural.nl. Het black face mask kost €20,49.

Gebruiken jullie weleens een masker? En welke is jullie favoriet?

Love,

Saskia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jamey
    25 augustus 2016 at 12:09

    whahaha monsters!

  • Leave a Reply