Beauty HER Verzorging

Huidversteviging met The Body Shop

Iedereen wilt een mooie volle, stevige en strakke huid, maar helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn veel factoren welke ervoor kunnen zorgen dat je huid verslapt, verouderd en er niet meer stralend uitziet. In deze blog geef ik jullie een simpele tip waarmee je de huid kan liften, stimuleren en een boost geeft.

Een tijdje geleden was ik in The Body Shop in Nijmegen en daar heb ik met de verkoopster een super leuk en fijn gesprek gehad. Tijdens ons gesprek kwam er een heel interessant product voorbij. Ik had al wel veel gelezen over facial rollers maar er nog nooit een uitgeprobeerd. Ik ben er thuis mee aan de slag gegaan en vind het een super leuke en lekker tool om te gebruiken in mijn skincare routine. Het is eigenlijk een soort Fitness alleen dan voor je gezicht. Nu heb ik ( bijna 30 ) nog geen last van erge verslappingen maar vind het gewoon fijn om 3x in de week te doen om mijn huid een boost te geven.

Een mooie tip dus als je huid wat aan het verslappen is óf om juist preventief te gaan gebruiken tegen verslapping. Hij verbeterd namelijk de elasticiteit van de huid. Ook werkt hij op de volgende dingen:

  • Verbeterd de doorbloeding en de huidtint
  • Verbeterd de elasticiteit
  • Verminderd vochtophopingen en rimpels
aan de binnenkant van het doosje staat welke gebieden je kan behandelen

De Facial roller is te koop bij The Body Shop en prijs van deze roller is €20

Hebben jullie als wel eens zo’n product gebruikt en wat vinden jullie ervan?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply