Food

How to make a healthy couscous salad

Een van mijn favoriete gerechten is deze couscous salade. Easy to make en ook verschrikkelijk lekker! Wat ik vooral fijn vind aan deze salade is dat hij makkelijk te maken is! Binnen 15-20 minuten staat hij op tafel. Omdat ik vaak laat thuis ben en dan binnen 30 min gegeten moet hebben om daarna weer in mijn salon te werken is dit ideaal. Hoe maak je deze salade?

Allereerst heb je nodig:

Couscous, 1 avocado, 1 citroen, 3 lente uitjes, een bakje cherry tomaatjes, een halve komkommer, een mango, feta kaas, rozijnen, peper & zout.

Je doet water in een pannetje en als dit water kookt doe je de couscous erbij en laat je deze opwellen. Onder tussen zorg jij er voor dat je in de tussentijd ( als je het water aan de kook brengt ) alles gesneden word. Ik gebruik ongeveer 250ml water en couscous doe ik altijd maar wat. Wat we overhouden nemen we de volgende dag gewoon mee naar het werk! Super lekker & gezond.

 

Wat vonden jullie van de couscous? En hebben jullie nog lekkere recepten voor gezonde maaltijden? Let mee know!

 

Liefs,

 

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply