Beauty HER

Etos hypoallergeen skincare

Sinds kort is er bij de Etos een nieuwe gezichtsverzorging lijn. Een nieuwe lijn binnen dit assortiment is de hypo-allergenen lijn. Ik heb van deze lijn de dag en nacht verzorging geprobeerd en vertel jullie in dit artikel wat ik daar van vond.

Er zijn veel mensen die een gevoelige huid of zelf chronische huidproblemen hebben. Ook merk ik in mijn schoonheidssalon dat mijn klanten zeggen sneller te reageren op bepaalde crèmes die ze in de winkel hebben gekocht. Dit kan komen door onnodige en onnatuurlijke toevoegingen die tegenwoordig in veel producten worden toegevoegd. Mocht je een gevoelige huid hebben of een huid die speciale behoeftes heeft dan is deze crème misschien wel wat voor jou! De hypo-allergeen lijn van Etos is geheel vrij van parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen. Wat ook bijzonder is aan deze lijn is het Huid Allergie Keurmerk dat ze hebben gekregen. Dit is een initiatief van het Huidfonds omdat de kans van het ontstaan van en allergische reactie minimaal is. Wat ik erg fijn vind aan de crème is dat ze in een hygiënische pompflacon zitten, wel zo fris!

De hypo-allergenen lijn kan je ook gebruiken als je helemaal geen gevoelige huid of specifieke huisaandoening hebt. Je zou hem perfect kunnen gebruiken bij ieder huidtype en juist ook als je wilt voorkomen dat jou huid ooit allergisch op gaat reageren.

De Etos Hypo-allergenen dagcrème heeft een SPF factor 15. Dit wilt zeggen dat er een lichte zonnefactor in zit en je huid dus beschermt tegen UVA/UVB stralingen. Verder bevat deze dagcrème Shea butter en Panthenol wat zorgt voor een rijke hydratatie en een zachte huid. Verder kalmeert en beschermt hij de gevoelige huid wat ook nog eens dermatologisch getest is. De dag verzorging is vrij dan parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen. Omdat er geen parfum inzit ruikt de creme dus ook nergens naar wat dit product geschikt maakt voor mensen die niet tegen ‘luchtjes’ in producten kunnen of die daar vaak hoofdpijn van krijgen.

De Etos Hypo-allergenen nachtcrème bevat Shea butter en een vitamine complex wat voor een extra verzorging zorgt tijdens de nacht. Een nachtcrème bevat vaak veel meer voedingsstoffen voor de huid. Dit komt omdat je huid ‘s nachts in een rust stand komt en daardoor wel 3x zoveel kan opnemen als overdag. Verder werkt hij herstellend en kalmerend voor zelf de meest gevoelige huiden. Ook deze crème is dermatologisch getest en is vrij van parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Ik vind deze lijn TOP… Super dat de Etos deze lijn in hun assortiment heeft opgenomen! Wat ik er top aan vind is:

  • Goede bestanddelen
  • Ze hebben een pompflacon
  • Smeren heerlijk uit
  • Huid allergie keurmerk

Ik kan ze aan iedereen aanraden en ben je een keer in de Etos zou ik hem zeker eens gaan proberen! Ik denk ook dat Etos hier heel veel mensen erg gelukkig mee gaat maken! Laat me zeker weten wat jij er van vond als je hem ook hebt!

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply