Beauty Girls HER

Etos botanical boost – lime & mint handcream

De R zit weer in de maand en dat betekend dat iedereen weer wat beter voor zichzelf moet gaan zorgen. Mensen worden wat sneller verkouden en onze huid vraagt om andere verzorging dan in de zomer maanden. Ikzelf heb nooit zoveel last van droge handen omdat ik dagelijks met verzorgende producten moet werken in mijn salon, maar ik denk dat er veel mensen zijn die in de winter last hebben van wat drogere en stugge handen. Dan is het zoeken van een goede handcrème vaak heel lastig. 

Deze Lime & Mint handcrème van de Botanical boost is een hele makkelijk smeerbare crème. Ik zou hem niet aanbevelen als je last hebt van extreme droge handen maar meer aan iemand zoals ik, die gewoon gek is op het smeren van een handcrème en die van lekkere luchtjes daaraan houd. Hij voelt heel lekker zacht aan en wat ik er erg fijn aan vind is dat hij geen plakkerig laagje achterlaat op mijn huid. In het begin overheerst de frisse Lime een beetje maar als die geur wat is afgezwakt vind ik hem heerlijk fris en zacht ruiken.

De Etos Botnical Boost lijn vind ik persoonlijk geweldig. Alleen al de verpakking van deze handcreme ziet er al super cute uit! Het formaat is ook ideaal want je stopt hem zo in je tas of neemt hem gemakkelijk mee op reis. Alle producten uit de Botanical Boost lijn bevatten planten extracten van hoogwaardige kwaliteit. Wat leuk is om te weten is dat Etos voor het produceren van deze producten een samenwerking is aangegaan met de hortus. De hortus is een botanische tuin anno 1638 en is gelegen in Amsterdam.

Wat vinden jullie van de Botanical Boost lijn van Etos? En hebben jullie daarvan als iets geprobeerd?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply