Beauty HER

De lekkerste Niche geuren

Ik ben nou niet zo rijk dat ik een hele collectie aan Niche geuren hebt (al zou ik dat wel graag willen). Toch heb ik mezelf er een aantal cadeau gedaan. Ben jij benieuwd wat mijn favorieten zijn en welke nog op mijn lijstje staan? Je leest het in dit artikel…

Wat zijn Niche geuren?

Wat is nou het verschil tussen een Niche geur en bijvoorbeeld een designer geur? Een Niche geur is vaak qua samenstelling een stuk gecompliceerder als een designer geur. Designer geuren zijn vaak ontworpen om voor een groter publiek aantrekkelijk gevonden te worden. Terwijl de Niche geuren gemaakt worden door vaak kleinere parfumhuizen. Ze geven jou een unieke geurbeleving en hebben een betere geur kwaliteit. Ook zijn deze geuren vaak alleen te koop bij exclusieve verkooppunten. Denk hierbij aan de Bijenkorf of Skins Cosmetics. Vind jij het belangrijk om anders dan andere te ruiken en vind je het niet erg om daarvoor wat extra te betalen dan kan ik je zeker de Niche branche aanraden! Pas wel op… ze werken verslavend ­čśë Nog een tip van Sas: Koop je geuren altijd bij een betrouwbare website of ga naar de winkel toe. Alle Niche geuren worden eigenlijk NOOIT met korting aangeboden. Is dat wel zo is het waarschijnlijk een nepperd!

Parfums de Marley Delina eau de parfum

Deze Niche geur van Parfums de Marly was mijn aller eerste Niche geur. Ik ben er dan ook SUPER zuinig op want hij was niet heel goedkoop kan ik je vertellen. Ik twijfelde er al zolang over om hem aan te schaffen en toen er met Black Friday korting op zat (wat normaal nooit is) heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en heb ik hem gekocht. Als je opzoek bent naar een geur wie jou gaat overladen met complimenten van zowel mannen als vrouwen dan is dit zeker een geur welke je eens moet gaan proberen. Het is een bloemige geur en werd uitgebracht in 2017. De parfumeur van deze prachtige geur is Quentin Bisch.

Topnoten: Bergamot, rabarber, lychees en nootmuskaat.

Hartnoten: Turkse roos, pioenroos, petalia, vanille en musk.

Basisnoten: Cashmeran, Haïtiaanse vetiver, ceder en wierook.

Deze Niche geur van Parfums de Marley blijft heel lang hangen! Je hebt er echt de hele dag profijt van als je hem draagt. Ik weet zeker dat als jij met deze geur een ruimte komt binnenlopen er veel complimenten over gemaakt gaan worden.

De advies verkoopprijs van deze geur is ÔéČ210

Montale Sweet Flowers eau de parfum

Deze Niche geur is de nieuwste in mijn collectie. Ik ben zo blij met deze heerlijke geur! Elke keer als ik hem ruik word ik er gewoon vrolijk van. Leuk h├ę dat geuren dat effect kunnen hebben. Zoals de naam van deze Niche geur jou waarschijnlijk al doet vermoeden ruikt deze geur heerlijk naar zoetigheid. Ook over deze geur heb ik al MEGA veel complimenten ontvangen en kan ik zeker iedereen die van zoete geuren houd aanraden! Montale Sweet Flowers is een Ori├źntaalse Vanille geur welke uitgebracht werd in 2018. Je vind deze geur ook terug in mijn artikel over mijn favoriete lente geuren : http://gunsandglitters.com/mijn-favoriete-geuren-voor-de-lente/

Topnoten: Witte Perzik, bergamot, gember, peper en suikerspin.

Hartnoten: Viooltjes, patchouli, tuberoos en Arabische jasmijn.

Basisnoten: Witte musk, eikenmos, ceder, sandelhout en Madagaskar vanille

De prijs van deze geur is: ÔéČ115 euro en je kan deze kopen bij https://shop.sorelladokkum.nl/montale-84249722.html

Het effect van geuren

Het mooie aan geuren vind ik dat ze vaak een bepaalde herinnering geven. De eerste date, dat romantische etentje of bijvoorbeeld die ene geur waar Lelietjes van Dalen in zitten wat je zo aan je Oma doet denken. Geuren zijn voor mij veel meer dan alleen een ‘geur’. En ik draag veel liever een geur die ik niet bij iedereen ruik. Zo blijft het speciaal om deze te dragen en zul je er gegarandeerd veel complimenten over krijgen.

Hebben jullie ook een favoriete Niche geur? En welke geur staat op jullie verlanglijstje?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply