Beauty Girls HER

Budget make-up tip COZZ – Mascara & gel eyeliner

Ik liep van de week even de kruidvat binnen ( hier kom ik alleen om wasmiddel & wasverzachter te halen ) en toen zag ik een leuke bak met daarin make-up producten liggen voor €1,00… Alsof ik thuis nog niet genoeg make-up heb liggen nam ik uit de bak een gel eyeliner en een mascara mee want hey, die ene euro maakt dan ook niet zo veel uit. Ik heb ze getest en de resultaten liegen er niet om!!

Wat ik allereerst leuk vind om over het merk COZZ te zeggen is dat hun make-up niet op dieren is getest! Yaaaaaay..        Dit is voor mij zeker een reden om een product te laten liggen als ik zeker weet dat ze het op dieren hebben getest. Dan is het nu tijd om de producten te gaan testen en ik moet eerlijk zeggen ik heb er geen hoge verwachtingen van. Het was eerder dat ik dacht voor die euro probeer ik het wel eens even uit. Als eerste ga ik de gel eyeliner testen:

 

   Gel eyeliner

 

COZZ gel eyeliner

COZZ gel eyeliner

Ik ben zelf wel van de eyeliners en kan ook eigenlijk niet zonder! Zelf heb ik alleen nog nooit zo’n gel eyeliner gebruikt waarbij je werkt met een potje en een kwastje. Ik gebruik zelf altijd eyeliners met een dun kwastje die al ‘kant en klaar’ zijn zeg maar… Ik ben benieuwd of ik met dit dikkere kwastje ook een mooi strak lijntje kan trekken.

 

Mijn eyeliner gedaan met de COZZ gel eyeliner

Mijn eyeliner gedaan met de COZZ gel eyeliner

Wauw, eigenlijk best wel een fijn product! Ik vind het even wennen met dit kwastje aan te brengen omdat deze een stuk lomper is als de kwastjes die ik normaal gebruikt maar ik vind het resultaat eigenlijk best wel mooi. En dat voor 1 euro….

                                                                                                Mascara

De COZZ mascara

De COZZ mascara

 

Holy macaroni , nu ik het zo uit de verpakking zie ziet het borsteltje er eigenlijk wel SUPER fijn uit! Wat ik apart vind aan deze mascara is dat het borsteltje er los bij zit. Je moet dus eerst de mascara open maken en dan zelf de borstel erin doen. Wel fijn want zo kan je tenminste goed zien welk borsteltje erop zit en of je deze fijn lijkt.

 

 

Complete oog look met de gel eyeliner en mascara van COZZ

Complete oog look met de gel eyeliner en mascara van COZZ

Allright, dit had ik dus totaal niet verwacht!! Ik vind het eigenlijk best wel mooi geworden. Ik had niet verwacht dat ik deze producten zo fijn zou vinden. Deze producten van COZZ zijn echt te gek en dat voor maar 1 euro per stuk! Mijn dag kan niet meer stuk! En ik ben heel blij dat ik ze heb gekocht en geprobeerd heb! Ze zijn zeker aan te raden…

 

Gaan jullie ze ook proberen en hebben jullie nog meer BUDGET make-up tips?

 

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Britt
  10 oktober 2016 at 11:09

  Hey Saskia,

  Mijn moeder heeft zowel de mascara als het oogpotlood van dit merk meegenomen ook van de kruidvat vorige week alleen nu is deze €1 bak weg en vraag ik me heel erg af waar ik deze nog kan kopen? Bij de kruidvat dus niet meer en op internet vind ie m niet als shoppingproduct.

 • Reply
  Paula
  16 januari 2017 at 09:20

  Ik zoek het ook. Ook toen gekocht en m’n mascara is nu echt op. Ik vind het echt een fijn product en dat voor 1 euro!!!!

 • Reply
  Desi
  18 januari 2017 at 12:41

  Ik ben ook heel benieuwd waar deze mascara nog te koop is of een alternatief.
  Ik vind deze mascara echt perfect. Hij is goedkoop en ik met mijn kaarsrechte wimpers.. blijven mijn wimpers na het krullen met de wimperkrultang gewoon de hele dag perfect zitten.. terwijl somige (dure) waterproof mascara’s niet eens goed genoeg zijn om mijn wimpers de hele dag mooi in model te laten.
  Ik heb al heel veel afgezocht waar je deze mascara kan vinden of een alternatief.. maar ik kan niks vinden.
  Groetjes Desi

 • Leave a Reply