Beauty Girls HER

Body spray – Fruttini watermelon

Wat voor mij een absolute musthave is tijdens de zomerdagen is een body spray. Ik kan echt genieten van de heerlijke verfrissing. Wat ik helemaal fijn vind is de lekkere geurtjes die er vaak in zitten. Ik hou van zoete geurtjes dus deze lekkere meloen geur past helemaal bij mij. Ik heb hem ook door mijn nichtje Maureen laten testen.

Maureen met de Fruttini bodyspray

Maureen met de Fruttini bodyspray

Dit is wat Maureen er van vond:

De body spray ruikt heel erg lekker. Je ruikt de watermeloen een klein beetje. Ik heb de spray nu al een paar keer gebruikt. Hij ruikt lekker fris en zoet, hier houd ik van. Hij is lekker voor in de zomer en de geur blijft een tijdje hangen dus dat is fijn.

Je kunt de body spray online kopen voor €4,95 bij the feel good shop.

Wat vinden jullie van een body spray?

Liefs,

Saskia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jamey
    25 augustus 2016 at 12:09

    Wat lief dat je nichtje hem wou testen!

  • Leave a Reply