About us

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze blog!

 

Wij zullen onszelf even voorstellen. Wij zijn Robin & Saskia. Sinds 1 jaar een happy couple met allebei een goed gevoel voor humor. Wat we beide belangrijk vinden is een gezonde leefstijl. We vinden het heerlijk om in de keuken te experimenteren met leuke gerechten.

 

Ik ben Robin, 25 jaar oud en Militair van beroep. Sport is mijn passie en het liefst ben ik daar de hele dag mee bezig. Momenteel ben ik binnen defensie bezig met een sport opleiding met als doel sport instructeur worden. Ik houd van actieve outdoor bezigheden en vind het leuk mensen te helpen en tips te geven hoe ze op een juiste manier moeten trainen. Verder vind ik het belangrijk om en verzorgd uit te zien en bezig te zijn met voeding en training schema’s.

 

Ik ben Saskia, 25 jaar oud en ik ben schoonheidsspecialiste.  Al vanaf jongs af aan is Beauty mijn passie. Ik kan uren bezig zijn met tutten een vind dit heerlijk om te doen. Ik werk naast in mijn eigen schoonheidssalon ook nog in een drogist. Door deze combinatie en verschillende opleidingen heb ik veel kennis opgedaan over alle uiterlijke verzorgingsproducten. Ik sta te popelen om deze met jullie te delen! Hebben jullie specifieke vragen over huid/haar/nagel/make-up dan hoor ik het graag! Verder hou ik enorm veel van Fashion. Ik kom elke week wel thuis met iets nieuws.

Wij hopen dat jullie het leuk vinden!

 

Liefs,

 

Saskia & RobinIMG_6378